Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
JulianSinulf
üzenetére
Bocs hulyeseget irtam... NGS= Next Generation Sequencing. (DNS szekvenalo modszer
... sokat dolgoztam mostanaban)TNG-t akartam irni, abbol az 1080p-t neztem, a felujitottat. Az urhajot meg tobb effektet megcsinaltak rendesen. Igen eszreveheto, de annyira nem zavaro. Pl a bolygok eleg low quality-k az Enterprise-hoz kepest. Ugyis inkabb a story a lenyeg.
Voyagert akarom meg vegignezni, remelem az letezik jobb felbontasban... Ugy tudom meg celluloid filmre vettek fel, csak az effektek SD-ben voltak. A TNG-nel is ez volt a gond, latszik hogy filmre vettek fel, amit lehet szkennelni akar 4K-ban is... de az effekteket ujra kellett csinalni.
Viszont ha nem filmre forgattak hanem SD videora, akkor remenytelen felujitani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE77S90FAEXXN) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- PHILIPS 55OLED759 140CM 4K OLED SMART 120HZ ! AKCIÓ!
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 13,3" - i5 1235U, 16GB RAM, SSD, jó akku, magyar bill. - számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Infinix Zero 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Asus Chromebook C423NA, 8GB RAM, N4200 Pentium, 180 Kihajtható
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... sokat dolgoztam mostanaban)
Vhiktor