Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
koadam777
csendes tag
válasz
ricsip
üzenetére
Értem amit írsz, de olyan mint ha azt mondanád, hogy azért kalibrálnak emberek, hogy a műszernek megfeleljenek és nem azért, hogy szebb valósabb képet kapjanak. Így semmi értelme nem lenne a kalibrálásnak, ha szabad szemmel nem lehetne látni, mert senki nem kalibráltatna, nem lenne mindegy hogy mit mond a műszer, az a fontos amit látni akarunk és gondolom kell különbségnek lenni.
Nem ez a szakmám és tudom, hogy abszolút hülyeséget csináltam mert műszer nélkül nem kellene piszkálni, de kiváncsiságból lemásoltam az Rtingsen fentlévő fehéregyensúlyos beállításokat C1-re és határozottan látom, hogy a fehér változott és az egész kép szebb, kontrasztosabb. Ebből gondolom, hogy ha műszerrel kalibrálnánk akkor még szebb képet kapnék.
Ráadásul nekem jelen van a tinting és ezekkel a beállításokkal tudodd javítani egy picit rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor