Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVlad
őstag
Itt a lényeg:
"Akkor úgy fogalmazok, hogy ár/érték arányban nem éri meg." (Ez egy nagyon fontos, utólagos megjegyzés. Ráadásul nem is az összes OLED volt még a kezeid között, így különösen furán hat a videód "konklúziója".)
"De nekem nem érne meg annyival többet egy pana vagy egy Sony ." (Teljesen elfogadható érv, de ez nem minősíti a többi készüléket, sőt, az általad vásároltat sem általánosságban vagy a technikai jellemzőket illetően.)
"tehát nekem ez most tökéletes és kielégítő minden tekintetben" (Teljesen elfogadható érv, de ez nem minősíti a többi készüléket, sőt, az általad vásároltat sem általánosságban vagy a technikai jellemzőket illetően.)
"Prioritás: Ambilight." (Teljesen elfogadható érv, de erősen leszűkíti a mozgásteret, és a képmegjelenítést semmiben nem befolyásolja, maximum az "érzetet".)
Vagyis, minden esetben elmondható, hogy : Neked/szerinted, az adott egyénnek a véleménye..
Szerintem, ha valaki egy mozgókép megjelenítő készülék esetében a mozgókép minőségét helyezi előtérbe, az nem ördögtől való. Mint, ahogy az sem, ha a magának kijelölt ár sávban keresi a számára megfelelőt. De az sem, ha legolcsóbbat vagy épp a háttérvilágítással szereltet részesíti előnyben, esetleg a legjobb hangrendszerrel rendelkezőt vagy a legtöbb szolgáltatást nyújtót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4185
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3959
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor