Hirdetés
- A végletekig optimalizálja a SensorPaneleket az új AIDA64
- Egy kritikus technológiában nem ért egyet a TSMC és a Samsung az Intellel
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Steam Deck
- AMD FX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Dögrováson lévő Samsung telefonból még mindig csinálhatunk DeX-es minigépet
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Tessék, itt a mestermű (elszúrtam a kamera beállítást, de nem veszem újra
):
https://youtu.be/KEhtbmxvyXU (Nincs benne 18+, mint pl. az arcom)
Érdekes az, ahogy a 4:4:4 tesztábra villog. Ezt eddig nem figyeltem. TV módban sem mindig csinálja, attól függ mi más van még mellette a képen (és lehet, hogy csak a legutóbbi firmware óta ilyen?).A későbbi megjegyzésed: PC-n számít a 4:4:4, ha netezel vagy játszol, vagy akár csak ha "placebó" minőségben nagyítod fel, pl. madVR-el (vagy drága asztali lejátszóval) a filmekben lévő 4:2:0 chroma-t 4:4:4-re, és meg akarod azt őrizni a TV-ig. Bár ez utóbbin nem szoktam görcsölni (nem véletlen hívtam placebónak) és a játékoknál sem annyira feltűnő a dolog, főleg nem 4k-ban, inkább csak a színes betűkön, vagy színes háttéren lévő fekete betűkön zavaró, néha nehéz ilyenek olvasni ha blur-os a chroma (pl. piros betűk szürke háttéren, amiket valós 4:4:4, pontosabban natív RGB monitorra szántak, szinte olvashatatlan tud lenni TV-n).
Ez az OLED topic majdnem olyan rossz, mint annak idején a plazmás. Már csak a HDMI kábel témát kéne kötelező napirendi ponttá tenni minden szerdára, és ott lennénk a szeren.

Mindenkinek a saját korlátozott felhasználói szokása az abszolút mértékadó és a saját szubjektív preferenciája a nemzetközi mértékegységrendszer etalonja, illetve jobban ért ahhoz, amiről még csak nem is olvasott eleget, mint az aki igen, sőt hosszas saját tapasztalata is van vele. Azok is egymás mellett elbeszélve oktatják ki egymást, akik igazából nagyjából egyetértenek. Szóval tipikus internet chat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De ne vedd teljesen magadra, ezt az utóbbi pár hét termésére értem, mióta szórványosan követem a topic-ot (és én is tudom magamról, hogy bizonyos témákban ugyan ilyen vagyok néha, hiába próbálok nem ilyen lenni, ez eredendő emberi hiba...). De azért próbálhatnánk néha egy kicsit konstruktívabbak és nyitottabbak lenni egymás felé.

Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Elektromos autók - motorok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- Milyen házat vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Samsung QE65S90DAEXXH 65" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i7-10610U I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
):
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Vhiktor