-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
gertitorpe
üzenetére
Azért ezzel mélyen vitába szállnék, ugyanis a QD-nek is vannak gyermekbetegségei, mint az Alien QD monitoránál is kiderült, persze hanem veszed észre akkor nincs gond vele. A homogénebb panelre kivi leszek, de az hogy kell-e ennél több fény... azt nem tudom, nekem a mostani is elég már, néha majd kiég a retinám, nem is tudom mennyire jó a szemnek az ennél erősebb fény már, levenni meg nincs értelme, mert nem azért van hogy lejjebb vegyem. Egyébként a különbségeket még az se venné észre a kettő között, aki a jelenlegi oled-et lecserélné QD-oled-re, ahhoz már nagyon nagyon vájt szeműnek kell lenni, közel sincs akkora ugrás látványban mint egy LED-OLED között, persze tartóssági szempontból elvileg jobb a panel, de ezt is csak idő fogja megmondani. Tökéletes tv egyébként szvsz soha nem lesz

Azzal is vitába szállnék hogy egy jól kalibrált sima HDR jobb, mint a DV! A HDR statikusan jeleníti meg a képkockákat, míg a DV dinamikusan, ami azt jelenti hogy a színt és a fényerőt dinamikusan tudja változtatni, ez főleg a streaming szolgáltatásoknál pl a Netflixnél és a majd hamarosan érkező Disney+ -nál van/lesz jelen. Egyébként a DV beállításainál is lehet módosítani, de én eddig nem találtam kifogást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Elektromos cigaretta 🔞
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Megjött az Antec Flux Pro baglyos kiadása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1 humoros
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fujifilm X
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5530 15,6" UHD touch, i7 8850H, 16GB RAM, 4GB VGA, 512GB SSD, jó akku, számla, gar
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor