- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kifejezetten Mac-felhasználóknak szánja két új monitorát a BenQ
- Házimozi belépő szinten
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbertoth
senior tag
válasz
gertitorpe
üzenetére
Azért ezzel mélyen vitába szállnék, ugyanis a QD-nek is vannak gyermekbetegségei, mint az Alien QD monitoránál is kiderült, persze hanem veszed észre akkor nincs gond vele. A homogénebb panelre kivi leszek, de az hogy kell-e ennél több fény... azt nem tudom, nekem a mostani is elég már, néha majd kiég a retinám, nem is tudom mennyire jó a szemnek az ennél erősebb fény már, levenni meg nincs értelme, mert nem azért van hogy lejjebb vegyem. Egyébként a különbségeket még az se venné észre a kettő között, aki a jelenlegi oled-et lecserélné QD-oled-re, ahhoz már nagyon nagyon vájt szeműnek kell lenni, közel sincs akkora ugrás látványban mint egy LED-OLED között, persze tartóssági szempontból elvileg jobb a panel, de ezt is csak idő fogja megmondani. Tökéletes tv egyébként szvsz soha nem lesz

Azzal is vitába szállnék hogy egy jól kalibrált sima HDR jobb, mint a DV! A HDR statikusan jeleníti meg a képkockákat, míg a DV dinamikusan, ami azt jelenti hogy a színt és a fényerőt dinamikusan tudja változtatni, ez főleg a streaming szolgáltatásoknál pl a Netflixnél és a majd hamarosan érkező Disney+ -nál van/lesz jelen. Egyébként a DV beállításainál is lehet módosítani, de én eddig nem találtam kifogást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Starlink
- Futás, futópályák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP Elitebook X360 830 G7,Multi-Touch 2 az 1-ben,i5-10310U,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- 203 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor