Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gertitorpe
tag
válasz
torma1981
üzenetére
Drágának drága, de ha már sok pénzt költök akkor szívesebben választom a kevésbé kompromisszumos megoldást és a QD-Oled több szempontból jobbnak tűnik az eddig kiszállított példányok alapján. Homogén panel, fényesebb, több szín.
Várhatnék, hogy olcsóbb legyen, de mint írtam meguntam a soha véget nem érő várakozást a tökéletes és olcsó TV-re
Vennék én nagyobbat, de idén 65" a legnagyobb ebből a technológiából.
55-ös TV-ről jövök, így már a 65" is nagy előrelépés. Ha hiányzik a nagyobb méret, akkor jövőre majd eladom a 65-öst és veszek egy nagyobb QD-Oledet
Dolby Vision: igen ez, hiányzik de a sokat tudók az AVS forumon azt írják hogy sem a Sony sem az LG Dolby Vision implementációja nem túl jó és egy jól kalibrált sima HDR előbbre van. Megnéztem volna, hogy milyen a DV, de így hogy még sose láttam legalább nem fog hiányozni

Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Óvodások homokozója
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Battlefield 6
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRA GIGA AKCIÓ! CTO 0perces SKY MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 1000GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor