Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gertitorpe
tag
válasz
torma1981
üzenetére
Drágának drága, de ha már sok pénzt költök akkor szívesebben választom a kevésbé kompromisszumos megoldást és a QD-Oled több szempontból jobbnak tűnik az eddig kiszállított példányok alapján. Homogén panel, fényesebb, több szín.
Várhatnék, hogy olcsóbb legyen, de mint írtam meguntam a soha véget nem érő várakozást a tökéletes és olcsó TV-re
Vennék én nagyobbat, de idén 65" a legnagyobb ebből a technológiából.
55-ös TV-ről jövök, így már a 65" is nagy előrelépés. Ha hiányzik a nagyobb méret, akkor jövőre majd eladom a 65-öst és veszek egy nagyobb QD-Oledet
Dolby Vision: igen ez, hiányzik de a sokat tudók az AVS forumon azt írják hogy sem a Sony sem az LG Dolby Vision implementációja nem túl jó és egy jól kalibrált sima HDR előbbre van. Megnéztem volna, hogy milyen a DV, de így hogy még sose láttam legalább nem fog hiányozni

Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Ally
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Steam Deck
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor