Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- CES 2026: Minden kiszivárgott bemutatója előtt a Motorola új csúcstelefonjáról
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Celtis
üzenetére
Szerintem sem. Ezt a fajta terhelest mar a B7 is birta. En sok szelesvasznu filmet neztem rajta, es szurke mintan mar latszott hogy "beegett". Viszont erdekes, csak a felso sav.
Aztan kesobb eltunt, mikor mar vegyes tartalommal hajtottam, es talan a pixel frissito is lefutott.Ilyenkor leginkabb szerintem a nyitofeszultsegek allitodnak el, nem is az OLED reteg oregszik fizikailag. Ezeket kompenzalja a Pixelfrissito. A logoknal mar sokkal kenyesebb, ott elofordulhat, hogy annyira sokat hasznalja pl egy piros Live logo a teruletet magas intenzitassal, hogy kumulativan belekerul mondjuk 500+ ora. Jo kerdes, hogy ilyenkor pl a teljes panel fenyereje csokkenhet hozza? Valoszinuleg nem, mert a speckot hoznia kell... Igy max a specifikacion feluli fenyerotartalek csokkenhet.
Egyebken 2018-as AMOLED-es Xiaomi Mi8 pl siman 500 ora kumulativ tartalom utan beegett, meghozza ugy, hogy sotet billentyuzetet hasznaltam, igy az a resz lassabban oregedett... Persze ott nincsenek W pixelek, es eleve kenyesebb is volt.
Osszegezve: Szerintem nem tudsz akkora terhelest bevinni ezekbe az uj panelokba, hogy az also-felso fekete sav lassabban oregedjen. Ezt mar a B7 elektronikaja es panel is birta. Akkor a CX+ fejlesztett panelok siman birjak. A logokra nem art figyelni esetleg, de az mas tema. Bar siman lehet ott is tobb 1000 oranyi kumulativ TV-nezes a hatar.
Új hozzászólás Aktív témák
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Vhiktor