Hirdetés
- OLED monitor topic
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Apple MacBook
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Szintet lépett "lopakodó" alaplap készül a Colorful műhelyében
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen széket vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Miért, szerinted 24Hz-es állítom az LG TV-t, mikor netezek vagy játszom rajta?
(A biztonság kedvéért ideírom, hogy alapvetően 60-ra, esetleg 120-ra.)(#7148) Nemir Ombe - Lásd fent + ha 60Hz-en nézed a 24fps-t, nem szappanérzetet kapsz, hanem "remegést" (2:3 arányban egyenetlenül ugrál).
Maco7911 (#7174) üzenetére - Szerintem nem fontos "4 óránként pihentetni". Az csak egy közelítőleg kisakkozott szám, amit beállítottak, hogy ha már legalább 4 óra eltelt, akkor fusson le, mert sűrűbben felesleges (legalább is én csak így látom értelmét az alapján, amit értek abból, hogy mit csinál). Szóval nem kell ott ülni stopperrel és kényszerpihenőket tartani, bár nyilván nem árt más szempontból sem. Otthon szerintem főleg pont az nem hagyja egész éjjel is járni, aki monitornak használja (népszerűbb hobbi TV adáson elaludni, mint játék közben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- OLED monitor topic
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Napelem
- További aktív témák...
- iKing.hu Realme 14 Pro+ Pearl White 512GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor