Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- E-book olvasók
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wyll358
tag
válasz
Celtis
üzenetére
Hát ha tudja, hogy 50p az anyag, akkor ugyanúgy képes kell legyen egyenletes arányban lejátszani 2:2-ben, vagy ha 60-ban kapja ahol gondolom minden 10. frame a dupla, akkor csak mindent dupláznia kell kivéve a 10. frame-eket és kész is van az eredeti kép... Mondjuk azt nem tudom hogy csinálják, hogy megállapítsa a tv valójában mi az a jel amit kap, ha nem az eredeti fps-ben küldik.
Nem olyan egyszerű tesztelni ilyen yt videók alapján, pláne, hogy keverik a stuttert és a juddert sok esetben. Annyit próbáltam, hogy 1mp-es záridővel felvegyem a futó kockákat vagy pörgő vonalat egy 25p és 50p anyagban is, és mindegyik egyenletes volt vagyis ergó judder free, így tesztel az rtings is, de nyilván én lóf.sz körülmények között és eszközzel csináltam, szóval erre nem mondom, hogy bármilyen szinten is hitelesnek minősíthető.
Mi jön amúgy ilyen fps-el vagy hol van rendes 25 vagy 50p anyag? Én nem igazán futottam még bele ilyenbe, de tesztelnék még direktben is párat a különböző appokkal/beállításokkal (ezek az értékek elég mostohák internet szerte is mindenhol csak a 24-re koncentrálnak elsősorban
)
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen TV-t vegyek?
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- YouTube
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor Magic V2 - origami
- Dobná a fizikai kezelőszerveket a Sony gamepad koncepciója
- Milyen légkondit a lakásba?
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Vhiktor