Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mini-ITX
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
wyll358
üzenetére
Üdv!
Pont tegnap frissítettem a legújabb szoftra, mert az is ki volt már kapcsolva utóbbi időkben, de frissítés után csináltam gyári visszaállítást. Egyébként most hogy lehúztam ethernet kábelt róla, nem búg. Ami viszont továbbra is fent áll, és zavar hogy miután kikapcsolom 20-25 perc további fogyasztás van, csendben. Utána áll 0-0.5 w közé. Na de ez elég sok hogy 20-25 percig 25w fogyasztás van még. Ha lemegy a20-25perc, és kikapcsol, majd bekapcsolom csak fél percre majd kikapcs, akkor is indul a 20-25perc háttérbeli fogyasztás. Ha nincs netkapcsolat, tehát wifit is kikapcsolom, akkor is ez van, próbáltam úgy is hogy lehúzom róla az ssd-t amire rögzíteni szoktam, akkor is. Programot csak kódit telepítettem fel, csak azt használom ill youtub-ot, semmi más nincs fent, sőt programok többségét le is tiltottam.Egyébként szerintem ez szoftveres valami lehet, mert működés közben semmi gond, búgás se volt soha, ha lenémítottam akkor sem. Ez a búgás is csak tök csendben volt halható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- LG OLED65C41LA OLED 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- SONY (XR-55A80L) 140CM QD-OLED 120HZ SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Eladó LG OLED55C11LB
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor