- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Akciókamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED monitor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Ren Hoek
üzenetére
Onnan ahonnan én nézem, fekve az ágyból 3.3m röl en nem igazán látom a hü de nagy különbséget filmben. Picit csak.1080p látványos tökéletes es kevesebb hely. De mozi képmódban a 720p anyag is bravurosan fest, nekem vegyesen vannak a filmek a HD könyvtárban, és jóformán meg kell nézem hogy ez most 720 vagy 1080p ha kiváncsi vagyok (mindezt fekve pozicióból értem) es leginkább a szélesvásznú filmekre.
Egy teljes képernyős arány filmnél már törekszem a min. 1080 p re ,de úgy gondolom így már jobban látni az összhatáson hogy 4k. A youtubenál meg abszolút kijön a 4k. De ha felülök az ágyból vagy közelebbről nézem már jobban látni...azért ekkora panelon észrevenni a részleteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i7-12850HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 9400F 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Limitált darabszám! Apple Mac Studio M2 Ultra 24 magos CPU, 60 magos GPU, 64GB RAM, 1024GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor