Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik
- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"az elmúlt két év nem 2020.05-tól kezdődik."
Nem te lettél volna, ha nem próbálsz belém kötni, de már megszoktam a stílusod. Csak a kedvedért márciustól indul a grafikon ( csak azért tudom, mert én szerkesztettem
), miután most február vége van, és így jön ki a 2 év ... de éljen és virágozzék a kötekedés.
De azt is írhattam volna, hogy a sáv közepétől (ahol most van) plusz/mínusz pár százalékos volt a forint mozgása, ami jóval kevesebb az infláció mértékénél.A mondanivaló lényege a kereskedői félretájékoztatás volt, mert ha árat "kellett" volna emelni a forint gyengülésére hivatkozva, akkor már korábban többször is megtehették volna. Talán tárgyilagosabb lett volna az eladónak azt közölni, hogy az új modellek évek óta magasabb áron nyitnak, és a kifutó modellt most jutányosabban áron veheti meg az érdeklődő. Ha valamiért drágulás jöhet, az a chip hiány lehet, bár kérdés, hogy a teljes tv előállítási költségének mekkora százalékát teszi ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), miután most február vége van, és így jön ki a 2 év ... de éljen és virágozzék a kötekedés.
Vhiktor