Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
so_ha
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"az elmúlt két év nem 2020.05-tól kezdődik."
Nem te lettél volna, ha nem próbálsz belém kötni, de már megszoktam a stílusod. Csak a kedvedért márciustól indul a grafikon ( csak azért tudom, mert én szerkesztettem
), miután most február vége van, és így jön ki a 2 év ... de éljen és virágozzék a kötekedés.
De azt is írhattam volna, hogy a sáv közepétől (ahol most van) plusz/mínusz pár százalékos volt a forint mozgása, ami jóval kevesebb az infláció mértékénél.A mondanivaló lényege a kereskedői félretájékoztatás volt, mert ha árat "kellett" volna emelni a forint gyengülésére hivatkozva, akkor már korábban többször is megtehették volna. Talán tárgyilagosabb lett volna az eladónak azt közölni, hogy az új modellek évek óta magasabb áron nyitnak, és a kifutó modellt most jutányosabban áron veheti meg az érdeklődő. Ha valamiért drágulás jöhet, az a chip hiány lehet, bár kérdés, hogy a teljes tv előállítási költségének mekkora százalékát teszi ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Nintendo Switch 2
- VR topik
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsol Jeff Bezos űrinternete
- LEGO klub
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4444
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), miután most február vége van, és így jön ki a 2 év ... de éljen és virágozzék a kötekedés.
Vhiktor