Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vége az ajánlott áron árult GeForce-oknak?
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
- iPad topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Tudtommal csak akkor csinálja készenlétben, ha a legutóbbi óta ment legalább 4 órát aktívan (ezt az időt meg lehet nézni, talán még átállítani is a szervizmenüben).
Az a két opció szerintem inkább a rendhagyó felhasználók (PC monitor, kliens monitor, bolti bemutatódarab, stb) részére lett elérhetővé téve, hogy szükség szerint és előre tervezhetően is biztos le lehessen futtatni (pl. egy "kritikus munka" előtt frissen, ha monitornak használják, vagy amint feltűnő IR jelenik meg, ha bemutatódarabnak és "riaszthatja" a vásárlókat).
De én még alig láttam IR-t az enyémen, csak a HDR hozta ki.Amúgy érdekes kérdés mikor és hogy csinálja pontosan. Nekem tippre úgy tűnik, hogy csak azért tart sokáig, mert megvárja míg "kihűl / kisül" (hőmérsékletre, elektromosan, mindkettő...? passz) és akkor fut le a ténylegesen csak pár (másod)perces kis mérés. De az is lehet, hogy tényleg hosszasan mér és mikor lezárásképp végigpásztázza a fehér csík a képernyőt, az csak a folyamat egy utolsó gyors lépése, nem a komplett folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor