Hirdetés
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
levii0812
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem az oled tv-ket, de nem tudok dönteni. Előre leszögezem hogy nem fogok új játékkonzolt venni, ezért sem előny számomra a hdmi2.1. Én kimondottan filmezésre szeretném használni, abból is dolby vision, hdr10 szabványút.(ezt azért írom, hogy ne az jöjjön le hogy tv csatornákat néznék rajta) Ez a 3 fajta lenne 65 colban:LG CX3:
ez volt eddig számomra a top tv, de sokat olvastam róla és elég sokan írják hogy panel hibás lett egy idő után, meg még pár hibát írtak, meg a dolby visionnál nem támogatja az összes formátumot, csak a sl-t.Philips 805:
olvastam hogy kiemelkedő a képminősége, és nagyon tetszik az ambilight, szerintem ezzel nagyot dobna a filmen egy sötét nappaliban. Viszon itt meg olvastam hogy néha elmosódik a kép a gyors jeleneteknél. Bár elméletileg van egy funkció rajta amit ha kikapcsolsz, akkor jó lesz. Támogatja a dolby visiont és a hdr 10+ot is.Sony a8:
Igazából ez tetszik jelenleg a legjobban, a hangzása elméletileg nagyon jó(a kijelzőt rezegteti és így ad hangot) a tesztek alapján sokkal fehérebb a fehér részek mint pl az lg-nél, és sokkal kontrasztosabb is a kép.Igazából a 3 közül választanék, és jól szeretnék dönteni mert hosszú távra gondolkozok. Újabb széria nem jöhet szóba, mivel jóval drágábbak. Ha a 3 közül valakinek van valamenyik, akkor megírhatná a véleményét róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- valakiyt: A világ mindennek az alja!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Képregény topik
- Építő/felújító topik
- Battlefield 6
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modulok - több db
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor