Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Keksz03

senior tag

válasz wallace 234 #55772 üzenetére

Én értem amit mondasz de ami miatt OLED-re váltottam az több ok. Egyik h felirattal nézek filmet, sorozatot, amikor sajnos egy LED-es hiába van local dimming látod a fényerő különbséget főleg sötét jeleneteknél ami nagyon gáz. Ugyanúgy ha egy csillagos eget vagy hasonlót veszel alapul, fújhatod mert annyira nincs sok kicsi zóna, a csillagnak fényesnek kell lennie, mellette az égnek sötétnek, ennyi. Ez technológiai különbség és egy olyan probléma amit egyik QLED sem tud lekezelni.
    Ahogy írták már sokan itt is, akinek szempont a magas fényerő, nappaliba lesz stb rengetegszer ajánlottak ebben a fórumban QLED-et mivel OLED-nél alacsonyabb a fényerő. Itt nem beszél rá senki senkit OLED-re akkor is ha az nem jó neki...De ettől egyik sem jobb vagy rosszabb, a felhasználási szokás alapján másra jó. Nekem a CX 40es OLED LIGHT mellett is bőven elég pl egy sötét szobában ahol használom. Előző Samsungnál is le kellett vennem a fényt mert kiégett a szemem pár óra netflix vagy PS-ezés után.
    Az h mi lesz később meg majd meglátjuk. De ettől még mindig nem értem hogy tudod kihozni a QLED-et ennyire közelinek az OLED-hez... :F

Új hozzászólás Aktív témák