-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi8
csendes tag
válasz
Bandee86
üzenetére
Szia !
2. Pár hete irtam ide, hogy ugyanezt tapasztalom, de csak a Youtube-nál jött elő (Netflix, HBOGO ment gond nélkül, folyamatosan nézzük őket). Állandóan ledobott a wifi pár perc után azzal, hogy ellenőrzés. Újra be kellett adnom a wifi kódot, máshogy nem jött vissza. Annyira nem, hogy tévé újraindítás után is "Ellenőrzés"-ben maradt. Ha visszaállítottam, pár perc után megint ledobott.
Próbáltam már mindent, mire a legegyszerűbb megoldás oldotta meg... Újra kellett telepítenem a youtube-ot. Megnéztem, hogy a tévé frissítette maga a szoftvert korábban úgy hogy nem értesített (ez amúgy nem tudom tényleg így működik, vagy ki lehet-e kapcsolni).
Újratettem, azóta semmi gond.3. Nekem laptop képernyő kivetítésnél nem szaggat, hanem lassú a kép, a hang meg megelőzi... Egyelőre csak a céges laptopommal teszteltem, mert csak az tud kivetítést, az meg tele van mindennel ami megfoghatja. Ugyanez teló kivetítésnél 4K videót játszva is simán megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Spórolós topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Xbox Series X|S
- Konteó topic
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- További aktív témák...
- HP 200W töltők (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm, 928429-002
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- Apple iPhone 14Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Vhiktor