- Apple MacBook
- Philips LCD és LED TV-k
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Autós kamerák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Eddigi legerősebb csatamágusát dobta piacra az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Áramtalanítottad már a tv-t?
Konnektor kihúz, majd pár perc múlva vissza. Azért nem kapcsolja le, mert bugos, vagy beakadt valami a háttérben...
----------
Más:
Kérem, hogy senki ne küldjön pü-t, mert már a sokadik jött, hogy...hogy van beállítva a tévém, egyrészt egy regény lenne leírni minden egyes pontját, mert én eléggé beleturkáltam.
Másrészt, itt bárki megmondja, hogy ugyanazok a beállítások egy másik tévén, másképp fognak mutatni, főleg egy olednél, lehet jóval rosszabb lesz ugyanazokkal a beállításokkal. Mindenkinek saját magának kell beállítani. Minden tartalomra. Tv adás, hdr, sima 4k, dolby vision, külön a netflix, külön az apple tv+, külön a hdd források, külön a shield pro etcc mindegyikre el kellett csesznem az időt a beállításokra, ahogy nekem a legjobb.
De annyit, hogy sima tv adásra, sötét szakértőiben van, oled fény 33-on. Truemotion: 0 és 3 között.
leginkbb nulla...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14s G2 Core i7 1185G7 16Gb 1Tb NVMe Érintőkijelző Intel Iris Boltból Számlával Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz UDIMM PC RAM, több db- számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Lenovo X1 Carbon 13,3" - i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor