Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Analóg-mechanikus hibrid billentyűzetekkel újít a Logitech
- RAM topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegesmaci81
aktív tag
Idáig a Tv-t szidtad, most már a PS-t is. Bevallom én is jártam már így csak én PC-vel. A megoldás az lett hogy hívtam egy informatikust aki felvilágosított hogy mekkora hülye voltam. Nem győztem szabadkozni a saját user error lelkiállapotom miatt! Most te vagy ebben a cipőben! Kérj segítséget szakembertől. Lehet a TV-d a rossz, lehet te vagy hozzà buta majd kiderül. Ami biztos, hogy bármelyik márka OLED TV/je olyan képet ad mind xboxal mind PS-el hogy becsinálsz a gyönyörtől. Arra pedig, hogy te igényesebb vagy képminőségre az átlagnál azt mondom OLED most a hétköznapi ember számára a csúcs! Jobb nem létezik. Ha neked az QLED szebb játékra akkor vegyél azt de tudd hogy meg sem közelíti az OLED-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kutya topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- További aktív témák...
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- LG OLED77G58LW 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- LEXAR 32GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4520
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor