- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi hangfal építés
- ASUS blog: Aludj nyugodtan!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h377
tag
válasz
Chaser
üzenetére
Én is túlzásnak éreztem, amikor olvastam hallottam, addig amíg meg nem tapasztaltam. Oda-vissza kötögettem az XSX-et a Samsung és LG között, nem értettem a különbéget. Totál feketében egyébként a Samsung sem rossz, ahhoz képest, hogy 3 éves, szóval gondolom az ideii vagy tavalyi QLED-ek még durvábbak. Szóval simán el tudom képzelni hogy egy új QLED-nek van közel olyan, átlagos emberi szem számára mély feketéje, adott szituációkban. DE azt tapasztaltam, hogy amikor már színek is vannak egyszerűen azok árnyalatai eltűnnek, nincs "ereje" a színeknek - szerintem erre mondják hogy elmosódott.... Egyszerűen tényleg nincs annyi kontraszt. Mindegy valszeg úgysem fog hagyni a dolog rendelek egy QLED-et is megnézem saját magam....
Szóval szerintem az egész képminőség dolognál elment minden abba az irányba, hgoy mennyire fekete a fekete. És ugy látszik, hogy nem ennyire egyszer (fekete-fehér
) az egész kérdéskör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Pro 14,2 11" i5 16GB 256GB SSD szép állapot - Leírást olvasd el!
- 16gb (2x8gb) Micron DDR5 SODIMM 4800 Mhz RAM
- GAMER PC! i7-9700 / RTX 3070 8GB COC / Z390 / 16GB DDR4 / SSD 512GB / BeszámítOK
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) az egész kérdéskör.
Vhiktor