-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
h377
tag
válasz
Chaser
üzenetére
Én is túlzásnak éreztem, amikor olvastam hallottam, addig amíg meg nem tapasztaltam. Oda-vissza kötögettem az XSX-et a Samsung és LG között, nem értettem a különbéget. Totál feketében egyébként a Samsung sem rossz, ahhoz képest, hogy 3 éves, szóval gondolom az ideii vagy tavalyi QLED-ek még durvábbak. Szóval simán el tudom képzelni hogy egy új QLED-nek van közel olyan, átlagos emberi szem számára mély feketéje, adott szituációkban. DE azt tapasztaltam, hogy amikor már színek is vannak egyszerűen azok árnyalatai eltűnnek, nincs "ereje" a színeknek - szerintem erre mondják hogy elmosódott.... Egyszerűen tényleg nincs annyi kontraszt. Mindegy valszeg úgysem fog hagyni a dolog rendelek egy QLED-et is megnézem saját magam....
Szóval szerintem az egész képminőség dolognál elment minden abba az irányba, hgoy mennyire fekete a fekete. És ugy látszik, hogy nem ennyire egyszer (fekete-fehér
) az egész kérdéskör.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kés topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Automata kávégépek
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 6. nap: Bloodstained: Ritual of the Night
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Energiaital topic
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év ÁRGARANCIA
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG 55" B1 OLED hibátlan!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4082, 90% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
) az egész kérdéskör.
Vhiktor