Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palesztin994
aktív tag
Annyi a jó, hogy MM-be 60 napig visszavihetem az LG-t. A másik szívás viszont, hogy januárban költözöm, abba a lakásba szánom a 65-ös TV-t a falra, a mostani helyére nem fér, csak ha valahogy széthúzkodom a nappali bútort, viszont mivel ez olyan, hogy a TV felett dupla polc van, ezért a 65-ös TV csak akkor fér be a talppal együtti magasssága miatt, ha előre húzom azt a részt, amin a TV lesz, így totál szét lesz az egész szoba.
Így legalább tesztelhetem, de amúgy még ha hibátlan is, én elég sok bajt látok a CX-el (szóval fél év múlva is akadhat egy jó kör a szervízzel) ellenben pl a C9-el, amit viszont már nem lehet kapni.... :@
Egyébként gyönyörű a Sony Xh95 4k képe is, de még eszembe jutott nekem is a samu Q90.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Le Mans Ultimate
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Energiaital topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest