Hirdetés
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs Intel… hol a Harmadik?! – Elfeledett CPU-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Celtis
üzenetére
Most komolyan azt hiszed, hogy hülyeséget beszélek?
Majd két éven át gyakran volt használva a sony-n is is google kereső. Ezt azonnal tapasztaltam volna, ahogy az Lg-n is látszik. A sony tévén egyszerűen nem volt ilyesmi, mert azonnal kiszúrtam volna.
------Ebből adódóan fel lehet tenni itt a kérdést a topiklakóknak, hogy akinek itt CX tévéje van, nézze már meg, pl az említett google keresőt, mert ugye ott aztán van bőven fehér, hogy nála mi az ábra tinting téren...
Vagy inkább nem merítek!? :-D!#51187OPiiPO
Ezek az ismerőseim műszaki analfabéták, vagy vakok, vagy csak egyszerűen a letojom kategóriába tartoznak, ahogy a feleségem is, aki olyan akadásoknál is nézte tovább a tévét, aminél - mint ismeretes a másik háklim - hogy ennél jóval kisebb röccenésektől is falra mászok. Szerencsére, ezt a CX-en frankón megcsinálták.#51189blakey
Na jah, pont az eladó, akinek az dolga, hogy eladjon (amiért jutalékot kap), ő hívja fel a hibára a figyelmet. :-D!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Arc Raiders
- Formula-1
- iPhone topik
- EA Sports WRC '23
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Gaming notebook topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- GRUNDIG ( 55GOB9280) 140CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- UTOLSÓ DARAB - Újszerű, frissen pasztázott PlayStation 4 Pro, GoldHEN + 20db játék
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Majd két éven át gyakran volt használva a sony-n is is google kereső. Ezt azonnal tapasztaltam volna, ahogy az Lg-n is látszik. A sony tévén egyszerűen nem volt ilyesmi, mert azonnal kiszúrtam volna.
Vhiktor