Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
Néha tényleg nem teljesen értem már, hogy miről beszélünk. Mi az, hogy mozgásmegjelenítés?
- Interpoláció: ok, jobb a C-ben, talán én nyomoztam a legtöbbet az ügyben, bár örülnék, ha élőben láthatnám egyszer egymás mellett a kettőt, hogy az emberi tényezőt minimálisra szorítsam. De erre kevés az esély.
- Bármi más mozgás: mégis miben lenne jobb? Hol van erre bármi teszt? Nehezen tudom elképzelni.
- Bármi más nagy frame rate-es mozgás: elképzelhetetlennek tartom, hogy bármi különbség lenne 60+ frame felett. Bárhol erről infó?Biztos, hogy egy forint pluszt nem adnék egy CX-ért a B9-hez képest, ha játékra kellene. Pedig szidtam itt eleget a B9-et úgy, hogy itt áll a szobában, nem elméletek meg tesztek alapján. Pláne nem adnék a korlátozott sávszél miatt, ami pont játéknál lehet szopó. Nem biztos, hogy az lesz, de lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65LS03B) 165CM Q-LED FRAME PRÉMIUM MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP3BLAXXE) FREESTYLE PROJEKTOR ! AKCO!!!
- Logitech G Astro A50 LIGHTSPEED Wireless Gaming Headset + Base Station (Gen 5) + WC Freeze A50
- SAMSUNG (QE65QN800CTXXN) 165CM 8K NEO -QLED 100HZ AKCIÓ!!
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest