Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen házat vegyek?
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Én megfordítanám a dolgot, ugyanis szerintem ez LG probléma. Addig amíg másik márka TV-jét nem próbáljuk ki nem fogjuk biztosan tudni, viszont nekem volt dolgom LG DV kezeléssel majd Panasonic és Philips TV-el is. Az LG TV-ken a DV képes Sony Blu-ray lejátszóm nem működött normálisan, minden SDR tartalmat HDR-ben akart lejátszani és minden HDR-t DV-ben.
Azt hittem, hogy a Sony a sz@r, mert az Apple TV-vel nem tapasztaltam ilyen hibát. Később kipróbáltam a Panasonic-on meg a Philipsen és hibátlan volt. szóval én az LG DV kezelését is megvizsgálnám.Amúgy egyik lejátszón sem tökéletes a DV ha elkezdjük mélyebben vizsgálgatni, ahogy írod, a Shielden sem, viszont az Apple TV-n jelenleg nem látok DV hibát, igaz, mostanában kevés DV tartalmat néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OLED monitor topic
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Milyen házat vegyek?
- Battlefield 6
- Vicces képek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S90D) 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG (77C47LA) 195CM 120HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Eladó Apple iPhone 14 128GB kék / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Dell Latitude 5510 - 15.6" FHD IPS - i5-10210U - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO + Office
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hittem, hogy a Sony a sz@r, mert az Apple TV-vel nem tapasztaltam ilyen hibát. Később kipróbáltam a Panasonic-on meg a Philipsen és hibátlan volt. szóval én az LG DV kezelését is megvizsgálnám.
Vhiktor