Hirdetés
- A képkockasebességet is tudja mérni az új AIDA64
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Én megfordítanám a dolgot, ugyanis szerintem ez LG probléma. Addig amíg másik márka TV-jét nem próbáljuk ki nem fogjuk biztosan tudni, viszont nekem volt dolgom LG DV kezeléssel majd Panasonic és Philips TV-el is. Az LG TV-ken a DV képes Sony Blu-ray lejátszóm nem működött normálisan, minden SDR tartalmat HDR-ben akart lejátszani és minden HDR-t DV-ben.
Azt hittem, hogy a Sony a sz@r, mert az Apple TV-vel nem tapasztaltam ilyen hibát. Később kipróbáltam a Panasonic-on meg a Philipsen és hibátlan volt. szóval én az LG DV kezelését is megvizsgálnám.Amúgy egyik lejátszón sem tökéletes a DV ha elkezdjük mélyebben vizsgálgatni, ahogy írod, a Shielden sem, viszont az Apple TV-n jelenleg nem látok DV hibát, igaz, mostanában kevés DV tartalmat néztem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 2027.12.23-ig garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt hittem, hogy a Sony a sz@r, mert az Apple TV-vel nem tapasztaltam ilyen hibát. Később kipróbáltam a Panasonic-on meg a Philipsen és hibátlan volt. szóval én az LG DV kezelését is megvizsgálnám.
Vhiktor