Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hát, erős PC miatt erősen javasoltam volna az LG-t a HDMI 2.1-el és VRR-al és alacsony lag-al, de ha nem játszol PC-ről, akkor mindegy.
Azon túl, személy szerint a Panasonic-ot jobban szeretem mostanában, mint a Sony-t, de az is igaz, hogy kár lenne bemutatódarabot venni újként (bár ha alaposan le van árazva, akkor megérheti, akkor is ha első nap szerelőt kell hívnod, mert beleégett a store demo). De mikor így kifutó időszakban már szépen leárazzák a Sony-t is az induló prémiumáról, már az sem rossz vétel. Mindnek megvan a maga előnye és hátránya.Erről nincs semmi jobb infóm, de ránézésre nekem úgy tűnik, hogy a Panasonic vagy saját AR bevonatot rak rá, vagy másfélét rendel az LG-től, mint a többiek, mert mikor erősen ferde szögből nézem őket (pl. besétálok a szobába és legelőször csak a keretét látom, aztán fordulok be elé), a Panasonic sokkal szebb, "kristálytiszta üveg" hatása van oldalról is, míg az LG-k széle kezd kékesedeni/zöldesedni (évjárattól függően magentásodni, akár már szemből nézve is a sarkak/peremek egy kicsit), bár szemből nézve normál tartalommal nincs vele gond.
A Sony-nál az alsóbb kategóriás LCD-ket utálom mostanában. Kifutó időszakban olcsók (de tényleg, olyan abszolút értelemben is olcsók, akár hatalmas >65" képátlót kapsz egy kis OLED áráért "élhető" féle LCD-vel [nem is jó, de nem is a legrosszabb]). Egyszerűen semmi közük a régi "Sony minőséghez", amit vár az ember (még bennem is máig bennem van, hogy ha Sony, akkor ha nem is kifejezetten jó, de sz@r mégsem lehet", aztán mégis... most már az olcsó Sony az olcsó képet is ad, nincs semmi hihetetlen ajándék, hogy olcsón kapsz jót egy amúgy drága márkától, olcsót kapsz olcsón).
Új hozzászólás Aktív témák
- Victorinox jellegű svájci bicska eladó
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Pegatron R7 240 4GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor