Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz ΞΔGLΞ #44934 üzenetére

    Hát, erős PC miatt erősen javasoltam volna az LG-t a HDMI 2.1-el és VRR-al és alacsony lag-al, de ha nem játszol PC-ről, akkor mindegy.
    Azon túl, személy szerint a Panasonic-ot jobban szeretem mostanában, mint a Sony-t, de az is igaz, hogy kár lenne bemutatódarabot venni újként (bár ha alaposan le van árazva, akkor megérheti, akkor is ha első nap szerelőt kell hívnod, mert beleégett a store demo). De mikor így kifutó időszakban már szépen leárazzák a Sony-t is az induló prémiumáról, már az sem rossz vétel. Mindnek megvan a maga előnye és hátránya.

    Erről nincs semmi jobb infóm, de ránézésre nekem úgy tűnik, hogy a Panasonic vagy saját AR bevonatot rak rá, vagy másfélét rendel az LG-től, mint a többiek, mert mikor erősen ferde szögből nézem őket (pl. besétálok a szobába és legelőször csak a keretét látom, aztán fordulok be elé), a Panasonic sokkal szebb, "kristálytiszta üveg" hatása van oldalról is, míg az LG-k széle kezd kékesedeni/zöldesedni (évjárattól függően magentásodni, akár már szemből nézve is a sarkak/peremek egy kicsit), bár szemből nézve normál tartalommal nincs vele gond.

    A Sony-nál az alsóbb kategóriás LCD-ket utálom mostanában. Kifutó időszakban olcsók (de tényleg, olyan abszolút értelemben is olcsók, akár hatalmas >65" képátlót kapsz egy kis OLED áráért "élhető" féle LCD-vel [nem is jó, de nem is a legrosszabb]). Egyszerűen semmi közük a régi "Sony minőséghez", amit vár az ember (még bennem is máig bennem van, hogy ha Sony, akkor ha nem is kifejezetten jó, de sz@r mégsem lehet", aztán mégis... most már az olcsó Sony az olcsó képet is ad, nincs semmi hihetetlen ajándék, hogy olcsón kapsz jót egy amúgy drága márkától, olcsót kapsz olcsón).

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák