Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Igen tisztában vagyok vele, egy erős PC lesz rákötve az egyik HDMI-re, a másikra pedig a házimozi erősítő, de még mindig erősen tartom magam ahhoz, hogy nem vagyok saját magam ellensége. A sony képe - (kb 1.5 órán keresztül csesztük tegnap ott el az időt, bőven volt időnk tehát látni) - egyszerűen sokkal szebb volt, mint az Lg-é ugyanannál a demónál! Olyannak tűnt nekem, mintha nem 4K lenne. pedig nyilván csak is az megy ilyenkor, de a hátam mögött lévő Philips-nek is szebb képe volt. szóval nem értettem a dolgot.
Na most, ha abból indulok ki, hogy az LG tényleg olyan f...sza a többihez képest, akkor egyrészt beállítja nekem úgy, hogy tátva maradjon a szám és lehet, hogy ott helyben kifizetem érte a 850 ezret.
De mind a kétszer kitért a válasz elől, hogy miért sokkal szebb az AG8 képe ugyanazoknál a demóknál.
Ehelyett csak azt hallgattattam hogy az android szar kezelhetetlen, holott nem az, csak ezt is meg kell tanulni, aki nem hülye 1 hét alatt vakon nyomja a takaró alatt a gombokat.
De mindegy is, ott a 14 nap, ezalatt bőven elválik, hogy a lányom megtartja-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Bittorrent topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL dec. 31 éjfélig!!
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor