Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Northlorien

    tag

    válasz magnum81 #44751 üzenetére

    Én most vásároltam GZ950-es Panát, egy Sony ex9005-os váltott. Ledhez képest az oled hatalmas minőségbeli ugrás, pedig a sonynak sem volt rossz képe. A Pana képe dobozbol kiveve szinte tokeletes, az LG beállitgatasra szorul, és érdemes kalibráltatnod, ami plusz penzt is jelent. Rengeteg forumozas alatt eleg sok LG beeges-ről olvastam, pana esetében lényegesen kevesebbről, persze ebben közrejátszik, hogy valószinuleg LG-bol tobbet is adnak el, Amerikaban foleg, mivel ott a panat nem forgalmazzak. A forumtarsak szerint, az LG sokkal konnyebben es gyorsabban fog neked panelt cserelni, mint a Pana, beegesre nem vonatkozik a garancia. Tény amúgy hogy az LG pl. játékra a HDMI 2.1 es a Free meg G-sync miatt jobb, de ha nem vagy hardcore gamer akkor szerintem a Pana is tökéletes. Én nagyon szeretem, és ajánlani tudom. A gz2000-es helyett lehet jobban jársz egy Gz950-el es az arbeli kulonbségből inkabb egy nagyon jó minőségű sztereo erősítőt vásárolsz meg 2 hangfalat+melynyomot.

    Szoval pro contra

    Pana:
    + gyarilag szep kep
    +kevesebb panel problémáról számolnak be a fórumokon
    - kérdéses panel csere beégés esetén
    - Nincs se g sync se freesync support

    LG
    +Játékra jobb
    + Egyszerubb garancialis ugyintezes
    - Kalibrálni kell a képét, ami után ugyanannyira szép a képe mint a pananak, viszont kalibralas nelkül több para is van vele.


    +/- emberfüggő hogy kinek melyik OS jön be, a Panae picit fapados, de benne van minden amire én használom, es iszonyat siman és gyorsan teszi a dolgát. Az LG os-ét sokan imádják, valószínűleg joggal.

    A Sony oledjei tularazottak, én vagy a Panat vagy az LG-t javasolom.

Új hozzászólás Aktív témák