Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Syz

senior tag

Sajnos ez a hang téma most nálunk is aktuális lett,holnap hívjuk a szervízt.Nem nálam,hanem a szomszéd tévéjén.Mindkettőnknek LG 55C9 van.Neki van hozzá egy JBL Link Bar,elég komoly soundbar,nekem egy "ócsó" Samsung HW-J355 2.1.Már többször mondta hogy HDMI 2 ARC-t próbálta és nem ment a hang,illetve ilyen furcsa statikus,sercegős hangot hallott.Optikaival szintén ez volt a helyzet.Végül egy (ne nevessetek) jack dugóval és AUX kimeneten ment a hang illetve a tv saját hangszóróit és így használta.Valahogy mindig szóba került,hogy nekem megy rendesen az "ócsó" soundbarral is a tv,de tegnap jutottunk el odáig hogy élesben is le legyen tesztelve.Először kábelre gyanakodtunk,mivel az általa használt HDMI kábelről nem tudott semmit,így átvittem hozzá a most vásárolt Equip HDMI 2.1 szabványú kábelemet is,ami eARC-s is.Ugyanazt produkálta vele hang szinten,tehát a kábelt kizártuk.Én ekkor még azt gondoltam,hogy szerintem a soundbar lehet a hibás.Aztán kihúztuk a soundbart,áthoztuk hozzám és kipróbáltuk itt.Az én tévém azonnal felismerte név szerint a JBL szériát és be is lőtte magának mindenféle állítgatás nélkül és mind optikain,mind HDMI ARC-n ment a hang rendesen.Szóval nem nagyon van más opció,egyértelmű hogy a hang kimenetekkel baj van a szomszéd 55C9-én.Holnap telózunk egyet..

Új hozzászólás Aktív témák