Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Lejátszókra nem ugyanaz igaz mint a fényképezőgépekre. Nehogy a TV legyen a fényképezőgép, mint lejátszó és a médialejátszó meg a mobil
, nagyon téves úton jársz. a TV lejátszóját többszörösen lekörözi az említett 20e kategóriájú Amlogic box is CoreELEC-el. A Dolby Vision hiánya miatt gondolod ezt? Ugye ez vicc. 15 éve kizárólag médialejátszókat használok, nagyon lejátszót teszteltem és szinte ugyanannyi TV-t, egyik TV lejátszója se hozza a mindenkori médialejátszó szintjét. A Dolby Vision nem az "istenkirály", tuti HDR, nincs akkora előnye, hogy anélkül ne lehessen HDR-t használni. Nekem van Amlogic boxom is a többi mellett, csak tesztelés erejéig használtam a TV-k lejátszóját, a kadenciahelyes lejátszás hiánya már egyből zavaró, nem beszélve a különböző hangok megfelelő kezeléséről.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Everest / AIDA64 topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4509, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nagyon téves úton jársz. a TV lejátszóját többszörösen lekörözi az említett 20e kategóriájú Amlogic box is CoreELEC-el. A Dolby Vision hiánya miatt gondolod ezt? Ugye ez vicc. 15 éve kizárólag médialejátszókat használok, nagyon lejátszót teszteltem és szinte ugyanannyi TV-t, egyik TV lejátszója se hozza a mindenkori médialejátszó szintjét. A Dolby Vision nem az "istenkirály", tuti HDR, nincs akkora előnye, hogy anélkül ne lehessen HDR-t használni. Nekem van Amlogic boxom is a többi mellett, csak tesztelés erejéig használtam a TV-k lejátszóját, a kadenciahelyes lejátszás hiánya már egyből zavaró, nem beszélve a különböző hangok megfelelő kezeléséről.
Vhiktor