Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kényszerűen visszavesz az AI-ból a Windows 11-ben a Microsoft?
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Fényszórónak is bevethető a Xiaomi új gamer monitora
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- Mindenféle könyves (és olvasós) Off topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunspikey
őstag
válasz
Calogero
üzenetére
Össze vissza írogat minden fórum minden értéket. Igazából el kell dönteni hogy szemre fix fényerő a kívánt vagy inkább legyen referencia. Ha szemre akkor 20 - 100 ig tartalomtól függően bármi jó lehet. Ha referencia érdekes akkor inkább 30 legyen, ez ad nagyjából mozi fényerőt (kb 120 nit)
Én a sharpness 0-val nem értek egyet, senkinek sem 150%os a szeme szóval kell egy kis hamis kontúr hogy élesebbnek tűnjön az anyag, szerintem 20 körül ideális olyan 3 méterről (65 col)
Amiről nem írtak az a haladó beállítások közt a max fényerő csúszka: ezt szerintem érdemes maxra tolni míg a dinamikus kontrasztot minimálisra. Közép vagy a felett fekete részlet vesztés lesz.
Mozgás : 2/2 teljesebbé jó.
Színek : haladó sárga árnyalat állítás balra 8
Cián jobbra 8
Zöld : árnyalat oké, telítettség - 15 (ha zavar a neon fű jelenség)
A többi nagyjából oké.
Kontraszt szerintem mindig 100, brightness vagy 50 vagy néha ha szar a kódolás akkor 51.
Gamma, na igen. 2.2 és 2.4 közt döntsön a napszak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Gen2 Intel i5-1135G7 Refurbished - Garancia
- Új Lenovo 14 Slim 5 WUXGA OLED Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC 8-Core iGPU Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Új Asus Vivobook S16 Flip 2in1 WUXGA X360 Touch i9-13900H 14mag 16GB 1TB SSD Intel Iris XE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor