Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Raspberry Pi
- Philips LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
Tegnap egymás mellett ment a B7 és a Ku6400. A különbség valami eszméletlen. Hdr tartalomról nem is beszélve az szintén párhuzamosan ment a kettő tv-n. Jó tudom nem egy kategória a kettő.Nem gondoltam hogy a 10bites és a 8 bites panel között ekkora különbség van. Játékoknál meg Hdr játék mód szintén hú b@zmeg kategória az Oleden már ami tényleg úgy lett megcsinálva hogy Hdr támogatással jött ki.
A fekete szint és a kontraszt olyan sokat dob a filmeken és a játékokon ezt nem gondoltam volna. És ami még nagyon fura a bevilágítási felhősödési probléma teljes hiánya Oleden pedig a Ku6400-nál se volt annyira durva a felhősödés. Jó tudom hogy itt ezt már ti Oled tulajok jól tudjátok de nekem még ez új. Rendesen rossz ránézni azóta a Led tv képére.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- SAMSUNG (QE55S95BATXXN) 140CM 4K OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPad 10th Wi-Fi + Cellular - Silver - 64GB - BONTATLAN - ÚJ
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor