Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batyops
aktív tag
Tegnap egymás mellett ment a B7 és a Ku6400. A különbség valami eszméletlen. Hdr tartalomról nem is beszélve az szintén párhuzamosan ment a kettő tv-n. Jó tudom nem egy kategória a kettő.Nem gondoltam hogy a 10bites és a 8 bites panel között ekkora különbség van. Játékoknál meg Hdr játék mód szintén hú b@zmeg kategória az Oleden már ami tényleg úgy lett megcsinálva hogy Hdr támogatással jött ki.
A fekete szint és a kontraszt olyan sokat dob a filmeken és a játékokon ezt nem gondoltam volna. És ami még nagyon fura a bevilágítási felhősödési probléma teljes hiánya Oleden pedig a Ku6400-nál se volt annyira durva a felhősödés. Jó tudom hogy itt ezt már ti Oled tulajok jól tudjátok de nekem még ez új. Rendesen rossz ránézni azóta a Led tv képére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- SoundBlaster X-Fi
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Nintendo Switch 2
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor