Hirdetés
- Autós kamerák
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini PC
- Androidos tablet topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Mint kezelendő videó formátumokra gondoltam elsősorban nem a feliratra. Felirat problémákra számtalan aránylag könnyű alternatíva létezik, ezek közül linkeltem is néhányat. Videónál már nagyon más a helyzet. Mégis milyen lejátszóval oldanád meg a Dolby Vision ISO vagy Mappás lejátszást? Na ezt csak az Oppo, Oppo klón és Cambridge Audio CXUHD lejátszók tudják. Egyedül az LG, köszönhetően a teljes Dolby Vision támogatásának, támogatja az ilyen-olyan MP4 Dolby Vision releaseket. De ugye az 1:1-es ISO ripeket csak az előbb említett trió támogatja.
(#40667) dh66e ha olvasod amit írtam, akkor láthatod hogy számtalan alternatíva van felirat megoldásra. De folyamatosan segítenek az UHD filmek lejátszása topikban ha esetleg gond lenne. De a legegyszerűbb szerintem az opensubtitles.org oldal.
Legutóbb a 1917 60GB-os filmhez töltöttem le feliratot és teljesen jó volt. De múltkor a 4K HDR Ford vs Ferrarihoz is hibátlan felirat volt az említett oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Autós kamerák
- Mikrotik routerek
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Path of Exile (ARPG)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Legutóbb a 1917 60GB-os filmhez töltöttem le feliratot és teljesen jó volt. De múltkor a 4K HDR Ford vs Ferrarihoz is hibátlan felirat volt az említett oldalon.
Vhiktor