- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Gaming notebook topik
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- OnePlus Pad 3
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
rothfb
üzenetére
Mint kezelendő videó formátumokra gondoltam elsősorban nem a feliratra. Felirat problémákra számtalan aránylag könnyű alternatíva létezik, ezek közül linkeltem is néhányat. Videónál már nagyon más a helyzet. Mégis milyen lejátszóval oldanád meg a Dolby Vision ISO vagy Mappás lejátszást? Na ezt csak az Oppo, Oppo klón és Cambridge Audio CXUHD lejátszók tudják. Egyedül az LG, köszönhetően a teljes Dolby Vision támogatásának, támogatja az ilyen-olyan MP4 Dolby Vision releaseket. De ugye az 1:1-es ISO ripeket csak az előbb említett trió támogatja.
(#40667) dh66e ha olvasod amit írtam, akkor láthatod hogy számtalan alternatíva van felirat megoldásra. De folyamatosan segítenek az UHD filmek lejátszása topikban ha esetleg gond lenne. De a legegyszerűbb szerintem az opensubtitles.org oldal.
Legutóbb a 1917 60GB-os filmhez töltöttem le feliratot és teljesen jó volt. De múltkor a 4K HDR Ford vs Ferrarihoz is hibátlan felirat volt az említett oldalon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Legutóbb a 1917 60GB-os filmhez töltöttem le feliratot és teljesen jó volt. De múltkor a 4K HDR Ford vs Ferrarihoz is hibátlan felirat volt az említett oldalon.
Vhiktor