Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
Mivel van egy Philips 65Oled754 es oled tevem it kerdem meg hogy mi a velemenyetek amit ide is beirtam a QLED Topikba [link]
.Feher iszonyuan zavar a nagy hatterben ha van .Hogyan lehet ezen allitani ?Mivel valaki mondta bealitasban lehet allitani ,de mas is mondta a feher az olednel kekes marad .A masik ,nappal (oldalrol gyönyörüen süt be a nap ) szebbnek tünik a kep ,pedig a menü alatt kikapcsoltam azt a falevel ikont ,ami a szenzort iranyitja hogy nappal vagy ejszaka van e?! Ez csak fenyt korigal es hogy sporoljon az arammal vagy jobbnak is tünik az emberi szemnek?
Harmadiknak meg ,tenyleg hülyeseget csinalnak ha visszakpldenem az oledet es egy Samsung 65q85 öt vennek helyette?
Kerem avelemenyeteket .
Köszönöm .
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Androidos tablet topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 / 8/128 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest