- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
Mivel van egy Philips 65Oled754 es oled tevem it kerdem meg hogy mi a velemenyetek amit ide is beirtam a QLED Topikba [link]
.Feher iszonyuan zavar a nagy hatterben ha van .Hogyan lehet ezen allitani ?Mivel valaki mondta bealitasban lehet allitani ,de mas is mondta a feher az olednel kekes marad .A masik ,nappal (oldalrol gyönyörüen süt be a nap ) szebbnek tünik a kep ,pedig a menü alatt kikapcsoltam azt a falevel ikont ,ami a szenzort iranyitja hogy nappal vagy ejszaka van e?! Ez csak fenyt korigal es hogy sporoljon az arammal vagy jobbnak is tünik az emberi szemnek?
Harmadiknak meg ,tenyleg hülyeseget csinalnak ha visszakpldenem az oledet es egy Samsung 65q85 öt vennek helyette?
Kerem avelemenyeteket .
Köszönöm .Player: Samsung UBD-K8500: TV :Sat Receiver Vu+ Duo : Philips 65oled754 Avr : Denon avr x2400h . SOUNDSYSTEM :Teufel Ultima 40 Surround- Nas: Synology DS118
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Opel topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tőzsde és gazdaság
- Bluetooth hangszórók
- PLC programozás
- További aktív témák...
- (Szellemképes) ASUS TUF Gaming H3 fejhallgató eladó /Garanciás/
- Skullcandy Crusher ANC 2 // ÚJ // Számla + Garancia
- Logitech H390 vezetékes fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Beyerdynamic mmx 200
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods 2 Iphone 13 14 15 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest