Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Nothing Phone (3a) Pro - Valóban profi? - bemutató és kisteszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
sebgutkopf #37613 üzenetére
a, Mi a csere oka?
b, Mit csináltok a régi tv-vel? (kuka, elszállíttatjátok az új kiszállításakor mit veszélyes hulladék)En azert cserelem mert a tehnika fejlödik es mert van is ra lehetösegem .
Az utolso 5 Evben 2 X ugyszolvan kiharcoltam hogy kephiba vagy Szoftver hiba vegett hogy visszavegyek es igy visszakaptam az összeget amiert vasaroltam es vettem jobbat dragabban .
Nem tudok azonosulni dolgokkal ha valaki ,valamit reklamoz es eladja nekem ,en fizetek erte es otthon azosonulok a hazugsagokkal hogy peldaul nem is igaz amit irnak ,nem ugy müködik vagy nem azon a minösegen ,ez szerintem csalasnak minösül ,csak sokat megsem erdekel ,el vele. .Peldaul nalam PERFEKT HDR el hirdettek .Hat azt a szot hogy PERFEKT masfel ev utan feltettem nekik ,hogy mit is jelent ?!
De idegfeszitö tud lenni ,de erre nekem megvan a kepessegem .
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÚJ HP EliteBook 845 G11 - 14" WUXGA IPS - AMD Ryzen 5 8640U - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest