Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
sebgutkopf #37613 üzenetére
a, Mi a csere oka?
b, Mit csináltok a régi tv-vel? (kuka, elszállíttatjátok az új kiszállításakor mit veszélyes hulladék)En azert cserelem mert a tehnika fejlödik es mert van is ra lehetösegem .
Az utolso 5 Evben 2 X ugyszolvan kiharcoltam hogy kephiba vagy Szoftver hiba vegett hogy visszavegyek es igy visszakaptam az összeget amiert vasaroltam es vettem jobbat dragabban .
Nem tudok azonosulni dolgokkal ha valaki ,valamit reklamoz es eladja nekem ,en fizetek erte es otthon azosonulok a hazugsagokkal hogy peldaul nem is igaz amit irnak ,nem ugy müködik vagy nem azon a minösegen ,ez szerintem csalasnak minösül ,csak sokat megsem erdekel ,el vele. .Peldaul nalam PERFEKT HDR el hirdettek .Hat azt a szot hogy PERFEKT masfel ev utan feltettem nekik ,hogy mit is jelent ?!
De idegfeszitö tud lenni ,de erre nekem megvan a kepessegem .
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Nyaralás topik
- Konteó topic
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest