Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Boy_25
üzenetére
Nekem kb. 1 hónap oledezés után kicsit fura, hogy itt a fórumon főleg a "tintingezés/bandingezés" megy. Nekem ezek annyira eltörpülnek a mozgásmegjelenítés borzalmai mellett, hogy eszembe se jutna nézegetni. Bevallom, kicsit ambivalens lett számomra a plazmáról váltás. Egyrészt tényleg leesik az állam sokszor a dinamikától, (álló)képminőségtől. Másrészt viszont a mozgástól 10 percenként a sírás kerülget. Ráadásul a kettő kicsit össze is függ, mert az extrém dinamika még jobban kihozza a mozgásproblémákat. Pl. Nagyon gyakori, hogy ellenfényben mozog valakinek a feje, ami ehh, a svenkelésnél meg inkább becsukom a szemem.

Nem lenne értelme erről legalább említést tenni a bevezetőben? Nekem jól jött volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor