Hirdetés
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SONY LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Most hogy mondod nem is néztem eddig... az anyag az 4:2:0 8-Bit, így most megnéztem ugyanazt 10 bites változatban. Nem tökéletes, mert monitoron még mindig jobb, de láthatóan jobb mint a 8 bites és nem olyan darabos az átmenet.
Nem számítottam arra, hogy 8 bit vs 10 bit kódolás között ekkora különbség látszódna egyes videóknál

Akkor ez a rejtély megoldva és 8 bites színátmenetnél egyes videók esetében bedobja a törülközőt a képfeldolgozó... már csak arra a zavaró dolgora kellene rájönni, hogy lehet-e azzal kezdeni valamit, hogy pl jelenet váltáskor (vagy akár a fentebb említett példánál is) amikor kivilágosodik a jelenet, akkor ne olyan láthatóan (csak a képernyő egy részében) történjen ahogy a fenti videóban is, hanem egyszerre mindenhol, sokkal folyékonyabban, ahogy egy hagyományos monitoron.

u.i.: isf Expert (sötét helyiség) módban van állítva és HDMI Deep color is be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elkezdődött a januári hardverpóker
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby rádiós topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor