Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- Mini PC
- Cooler Master topic
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darth_Revan
veterán
válasz
janos666
üzenetére
Most hogy mondod nem is néztem eddig... az anyag az 4:2:0 8-Bit, így most megnéztem ugyanazt 10 bites változatban. Nem tökéletes, mert monitoron még mindig jobb, de láthatóan jobb mint a 8 bites és nem olyan darabos az átmenet.
Nem számítottam arra, hogy 8 bit vs 10 bit kódolás között ekkora különbség látszódna egyes videóknál

Akkor ez a rejtély megoldva és 8 bites színátmenetnél egyes videók esetében bedobja a törülközőt a képfeldolgozó... már csak arra a zavaró dolgora kellene rájönni, hogy lehet-e azzal kezdeni valamit, hogy pl jelenet váltáskor (vagy akár a fentebb említett példánál is) amikor kivilágosodik a jelenet, akkor ne olyan láthatóan (csak a képernyő egy részében) történjen ahogy a fenti videóban is, hanem egyszerre mindenhol, sokkal folyékonyabban, ahogy egy hagyományos monitoron.

u.i.: isf Expert (sötét helyiség) módban van állítva és HDMI Deep color is be van kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Proxmox VE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- Horgász topik
- Hobby elektronika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor