Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Videós, mozgóképes topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attól szarabb az LG mint a Pana mert ha meghibásodik akkor nem g*ciznek hanem cserélik a panelt otthon nálad el sem kell vinni a tv-t stb?
ugyan márNem is akartam reagálni ezekre az idióta és felesleges hozzászólásokra de mivel nekem is lett egy panelcserém így megosztom a tapasztalatomat.
Oldalról belenézve a tv felső ívébe észrevettem hogy egy picit hullámos a tv éle lehet nem is a hullámos a jó szó inkább hogy van benne egy pici törés. Ami igazából 2 éve nem zavart mert észre sem vettem. Viszont zavart a gondolat hogy nem egyenes és leadtam hibajegynek az LG honlapján úgy voltam vele nem veszítek vele semmit max küldenek egy emailt hogy ez van ez nem hiba.
Leadtam a hibajegyet péntek de. 9kor délután 14kor hívtak, hogy érdeklődjenek és hogy sajnálják hogy hibát találtam benne.
Hétfőn a szervízessel beszéltem aki képeket kért a hibáról meg a számláról.
Ma egy héttel később jöttek cserélni a panelt. Úgy gondolom ez a prémium garancia, nem kellett bizonygatni semmit, látják hogy nem egyenes, kész.Ami mások számára kicsi infó, érdekesség hogy nem 2 éves saját panelját rakják már bele, hanem újabbat nem csak a panelt cserélték hanem ami rácsatlakozik elekronia, hogy az új panelt rá lehessen kötni. Azt mondta a szervízes hogy eggyel jobb, újabb panel mert a b7 eredeti panelja már nincs.
Szóval akkor lett egy 55B7_ésfelem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Viszont az lehet hogy már csak placebó de mintha tényleg szebb élénkebb színek lennének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Közönségkedvenc tábla készül hazai startra
- Arc Raiders
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- One mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone-t használók OFF topikja
- E-roller topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- LG OLED 65 C4 164cm, 4k - enyhe beégés
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- 212 - Lenovo IdeaPad Slim 5 (16IMH9) - Intel Core U5 125H, no GPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Voda függő ( függetlenités alatt ) / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugyan már![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor