- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A 5,25"-es keret sem maradt ki a Thermaltake mikrotornyából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyre csábítóbbak ezek az ASUS ExpertCenter mini PC-k
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejha. Ezek elég meggyőző érvek az OLED mellett. Régebben pana plazmánk volt, csak aztán sajna jött a válás, és most egy belépő Sony LCD (KDL 470) van. Nekem az a viszonyítási alap, annál meg gondolom mindenben jobb az OLED.
Szerintem nem is nagyon keresgélek tovább a 910 meggyőzött. Pontosabban Ti győzetek meg

Köszönöm még egyszer.
Strezi: Sajnos igen. Pontosabban szervizbe mennek, és onnan vissza. De már csak mint házibuli hangfalnak tartom meg őket. A legutóbbi buliban taccsra ment pár tekercs azokat kell cserélnem. (Ilyen állapotban viszont nincs pofám eladni őket, meg nem is lenne a korrekt)
Az új lakásomba egy jóval "kisebb" teljesítményű, de precízebb hangfalpár fog érkezni, de hogy mi azt még nem tudom. Most a TV az első
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Horgász topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor