Hirdetés
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejha. Ezek elég meggyőző érvek az OLED mellett. Régebben pana plazmánk volt, csak aztán sajna jött a válás, és most egy belépő Sony LCD (KDL 470) van. Nekem az a viszonyítási alap, annál meg gondolom mindenben jobb az OLED.
Szerintem nem is nagyon keresgélek tovább a 910 meggyőzött. Pontosabban Ti győzetek meg

Köszönöm még egyszer.
Strezi: Sajnos igen. Pontosabban szervizbe mennek, és onnan vissza. De már csak mint házibuli hangfalnak tartom meg őket. A legutóbbi buliban taccsra ment pár tekercs azokat kell cserélnem. (Ilyen állapotban viszont nincs pofám eladni őket, meg nem is lenne a korrekt)
Az új lakásomba egy jóval "kisebb" teljesítményű, de precízebb hangfalpár fog érkezni, de hogy mi azt még nem tudom. Most a TV az első
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Home server / házi szerver építése
- Bestbuy játékok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Csak kipróbált Mini-Erőmű! Mini-PC Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB 1 év garancia
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HP EliteBook 855 G7 15,6" Ryzen 5 PRO 4650U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor