Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Esportra szánja ezt a gamepadot a GameSir
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
alaves
üzenetére
Szerintem minden beégett panelt cseréltek eddig, itthon és külföldön is. (Panánál is).
Gyári garanciaidőn belül tuti, de el kéne olvasni tüzetesen azt az avforums topikot, ahol a garanciás esetekre volt szavazás.A másik probléma, hogy nem tudjuk mennyire gáz példányokat hoznak ide hozzánk.
A többség azért inkább az akciós időszakokban vásárol, nekem eléggé feltűnő azért, hogy akik idejekorán vettek 2018-as példányokat azoknak nem volt ennyi gondjuk mint itt a topikban az akciós időszakok után.
Ha belegondoltok, akkor lassan itt vannak a 2020-as modellek, itt pedig még mindig 2018-as készülékeket hajkurásznak egyesek akciós áron.
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy ebben is sajnos egy "szemétlerakat" vagyunk.
Ennyire brutális hibákat nem láttam avforums-on. (UK)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akkumulátor
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor