Hirdetés
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Kétarcú űrutazás: az Artemis II startra kész, a Starlinert elmarasztalták
- Beelőzte az iparágat a HBM4 tömeggyártásával a Samsung
- Visszahozta a sírból a G-Drive márkanevet a Western Digital
- Komplex intelligencia a Gemini 3.1 Pro fókuszában
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Azért ez nem ugyanazt jelenti hogy ne vegyenek oledet az emberek.Esetleg ha ezt szűrted le akkor nagyon félrement a mondanivalóm.
Akit mélyebben érdekli a téma az belátja ma a legjobb képminőséget az OLED TV adja.
Amiről én írtam az a mély analizálása a mikéntnek.Semmi olyan nincs ebben a technológiában ami miatt ne venném meg.A mostani problémák mind javíthatók pl.B8 elcseszett gammája,vagy az ARC probléma.Ez megint nem sok embert érint szabad szemmel az átlag észre sem veszi a fekete részleteket amik elvesznek.
Amikor LCD-m volt hagyományos vagy ledes ott is megvoltak a gondok kivétel nélkül.Az első lcd-k beégtek az első plazmák beégtek ha statikus tartalom érte hosszabb ideig.
Aztán ott volt a foltosodás,a sávosodás és egyéb bajok amikkel az emberek 90%-a simán elvolt a hétköznapokon.
Tv adásra minden megjelenítő megfelel azért nem kell oledet venni,de ha minőségi képet akarsz egy filmezésnél megfelelő alannyal akkor az OLED ma a legjobb.
Azt se felejtsük el hogy nekem is szerencsém volt egyesekkel ellentétben a homogén képpel.A fóumokon a probléma élvez priorítást akinek nincs gondja vele az minek írna be.
Szóval emiatt ne menj más vonalra.
Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 2026.07.23-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor