Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Az SSD elfárad… a RAM miért nem?
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mankó
veterán
Többféle lejátszóval is próbáltuk már. 2 különböző Beelinkes box, Himedia 10 Pro, PC, Netflix. - nem a forrással vagy a lejátszóval van a gond.
Kikapcsolt IFC-vel homályos recegő élek vannak, pásztázáskor is. Ez az a 24p, amit eddig a régebbi technológia elkendőzött. Ezt láttam én hibának, mert eddig nem volt vele tapasztalatom. Ezt el kell fogadnom, mert mindegyik mostani technológián meg van/lesz ilyen olyan mértékben (lásd qled). Vagy marad az IFC-vel való szórakozás annak összes hibájával együtt. A jelenlegi Egyedi 5/5 kis kompromisszumokkal megfelelőnek tűnik.Hogy most ehhez a felismeréshez le kellett cserélnem a Qledet egy Oledre? Szerintem nem csináltam rossz vásárt. A megjelenítés pazar, a mozgás megjelenítés jobb, az okos funkciók meg nem hoznak annyira lázba, ami kell az itt is meg van.
A több gari viszont jó lenne. Tud valaki róla, hogy a Panasonicnál lehet e kiegészítő garit vásárolni? Az edigitálét rablásnak éreztem, a feltételek se voltak megfelelőek.
Partizan182: Az egyedi beállítások nálam is tesztelés alatt vannak még. Játszogatni kell még vele, köszi a tippet.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Tőzsde és gazdaság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Wuthering Waves
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Új HP Omen 16 FHD+ 144Hz Ryzen9 8940HX 16mag 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 5070 8GB GDDR7 Win11 Garancia
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor