Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • esicyhun

    tag

    Sziasztok!

    Vettem én is egy LG 55C8-at, kíváncsi vagyok mennyire fog beválni. Gyönyörű képe van, most visszanézve az LCD mellette hányinger. :)

    Viszont én bőven fogom használni tévénézésre is, a család magyar kábel tv-ket, én meg az ingyenesen fogható műholdas német adókat fogom nézni vele, ráadásul felirattal, mert kell a megértéshez (Német SuperRTL felirata kontrasztos sárga). Zoomolni nem vagyok hajlandó, kb. a képtartalom negyedét elvesztem vele, ez mondjuk egy dokumentumfilmnél nem igazán jó, na meg a felirat is kivűl esik a képen... A 3Sat-nak pl. piros a logója, a Voxban is van piros, na meg a japán NHK-nak is halvány piros... Kíváncsi leszek lesz-e gondom, kb. napi 5-6 órát fog menni. Hétvégén meg este fogok filmet, sorozatot nézni, ha a család már alszik.

    Remélem az LG-sek tényleg lazán kezelik a beégést is, kissé félek tőle... De ez ugyebár egy tv, nehogy már pont tévénézésre ne lehessen használni. :)

    Kiterjesztett garanciát (Media Markt, Aegon Silver csomag) nem vettem, beégésre egyértelműen le van írva, hogy nem vonatkozik.

    OLED fényt éjszaka 25-ön, délután-este 45-ön, napközben csúcsidőben 65-ön használom, HDR-nél hagytam 100-on, bár nem tudom mennyire tesz jót a tévének. Tudom, hogy ez a gyári alapbeállítás, de ugyebár gyárilag az energiatakarékos mód is aktív, ami pont az OLED fényerőt szabályozza (nem is lehet mellette manuálisan állítani), így kb. sosem menne 100-on...

Új hozzászólás Aktív témák