- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- UHD filmek lejátszása
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Solesz84
aktív tag
válasz
antistati #2949 üzenetére
Koszonom a segitseget. 👍 Akkor ezekkel biztosan menne rendesen a 4K es a HDR?Azt hittem olcsobbak lesznek, de ha tokeletesen mukodne veluk a TV akkor raszanom ezt a penzt 😊 Meg egy kerdes a hossz az szamit vmit mert nekem 6m kellene de ugy latom ezekbol csak 7,5m v 8m van?Veszit a jelbol a kabel ha minel hosszabb?
-
antistati
tag
válasz
Solesz84 #2948 üzenetére
Mennyit szánsz rá?
Márkás legyen?Hidiamond, Oelhbach, AudioQuest, Inakustik 2.0 HDMI kábelei csak jók lesznek
http://www.audioquest.com/hdmi/forest
http://www.in-akustik.de/en/cables-and-accessories/home-video/hdmi/high-speed-hdmi-cable-with-ethernet-hdmi-20-00724420/
http://www.oehlbach.com/de/detail/index/sArticle/81 -
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.
Tudnatok ajanlani egy rendesen mukodo hdmi 4K kabelt ami tudja a HDR-t es 60Hz-et?LG Oled 4K C6-hoz lenne.Ami most van az eleg surven elvesziti a jelet ugyh mar eleg ideges vok h nem tudom rendesen kiprobalni a TV-t.Pendrive-rol minden tokeletes. -
antistati
tag
Lengyel oldal szerint lesz új FHD OLED EG910 helyett:
https://translate.google.es/translate?sl=auto&tl=en&js=y&prev=_t&hl=es&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.benchmark.pl%2Ftesty_i_recenzje%2Ftelewizory-lg-na-rok-2017-opis-i-analiza.html&edit-text= -
dom1n0
őstag
Sziasztok,
Buta kerdes, de nem talaltam egyertelmu valaszt:
Az 55eg910 10 bites?
Illetve az 55b6 mar 12?
Koszonom
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Tegnap boldog tulajdonosa lettem egy LG 55" C6 Olednek.Inkabb PC-rol hasznalom es arra meg nem tudtam rajonni h azt miert csinalja mikor nagyobb terulet van a kepen es meg lassan is mozog a kamera akkor mintha belassulna a kep.Van erre vmi beallitas h mire kellene allitani mondjuk PC-n a dolgokat es a TV-n is?Megkoszonnem ha valaki adna egy par tanacsot. 😊👍
-
válasz
nobeige #2939 üzenetére
köztévé dolog:
Csatornák menüben HbbTv legyen kikapcsolva
Működik, féltem, hogy nem lehet kikapcsolni.Képbeállítás minden bemenetre:
Nincs ilyen, a fehéregyensúlyt engedné minden bemenetre másolni.
Az elején egyszer megkérdezte, erre biztosan emlékszem, mindegy nem fontos.Távirányító:
Engem mindig idegesít, ha kétszer-háromszor kell megnyomni. Szerencsére nincs mindig így. A korábbi magic remote-os LG tévém is ilyen volt, sajnos ez ilyen. Vagy rosszul fogjuk a távot...
Engem is mindig zavar utólag belegondolva, furcsa jelenség, miért ilyen ez rejtély számomra,
csak 2017-et írunk...?Képpont karbantartó:
Ennél a típusnál erre nincs menüpont, 4 órányi összesített használat után ha a távirányítóról van kikapcsolva a tévé, lemegy a pixel karbantartás. Kb két percig tart, relé kattanás van a végén.
Lehet, hogy másik típusra írták amire emlékeztem, a végén tudom, hogy lefut a program, szoktam hallani a kattanást.Recseg a táv:
Nem kell nyomkodni. Nálam az elemtartó fedél laza egy kicsit, pedig nem is szoktam szétszedni.
A gombokat nyomkodom, úgy értettem, igen az elemtartó csinálja, valamit kitalálok ellene.Netflix:
Ha megadod a kártyaszámot, akkor megy. Érdeklődj a bankodnál, hogy van-e ún. internetkártyájuk, azt nem kell féltened.Ez nem fontos, van mit néznem, pláne, hogy az ips led után újranézem az összes filmem.Nagy területű világos:
Nálam leveszi, a firmware verzió ugyanaz, és remélem, hogy a beleegyezésem nélkül nem kapcsolják ki. (Ha valaha ilyet csinálnának, akkor minimum egy új beállítási lehetőség kellene valamelyik menüben.)
A nagy terület azért viszonyítás kérdése: Teljes képernyős fehér hátterél rendelkező reklámoknál könnyen észrevehető. Engem nem zavar. Az energiatakarékosságot kikapcsoltad?Asszem igen, meg a szemkímélő is kivan, de az ki is volt gyárilag. Az energiatakarékosság funkcióval lehet ezt állítani?
Ezt kipróbálom majd, mondjuk nekem jó így is, hogy nem állítgatja a fényerőtAzt írtátok több helyen ,hogy ezen a passzív full hd-n jobban mutat bizonyos tipusú 3D film, két betű volt a jele annak amit írtatok. Nem emlékszem sajnos, meg nem is tudom, hogy mit jelent, az a két betű film infó file-ba benne van? Mi volt ez a két betű?
Köszönöm az eddigi segítséget!
-
Solesz84
aktív tag
válasz
Partizan182 #2937 üzenetére
Koszonom a valszt! 👍
-
Madwe
nagyúr
C6ost szerelt valaki falra (lehet más 6os is ilyen)
M6os csavar kell bele, de volt is benne. Az alsó rögzítési pontnál belement a vazhoz kapott 3cmes m6os, de a felső részbe az túl nagy, így ott a tvhez kapott 1cmest használtam. Az elég lesz ahhoz h megtartsa?
-
nobeige
tag
válasz
zenit73 #2938 üzenetére
Szia!
köztévé dolog:
Csatornák menüben HbbTv legyen kikapcsolvaKépbeállítás minden bemenetre:
Nincs ilyen, a fehéregyensúlyt engedné minden bemenetre másolni.Távirányító:
Engem mindig idegesít, ha kétszer-háromszor kell megnyomni. Szerencsére nincs mindig így. A korábbi magic remote-os LG tévém is ilyen volt, sajnos ez ilyen. Vagy rosszul fogjuk a távot...Képpont karbantartó:
Ennél a típusnál erre nincs menüpont, 4 órányi összesített használat után ha a távirányítóról van kikapcsolva a tévé, lemegy a pixel karbantartás. Kb két percig tart, relé kattanás van a végén.Recseg a táv:
Nem kell nyomkodni. Nálam az elemtartó fedél laza egy kicsit, pedig nem is szoktam szétszedni.Netflix:
Ha megadod a kártyaszámot, akkor megy. Érdeklődj a bankodnál, hogy van-e ún. internetkártyájuk, azt nem kell féltened.Nagy területű világos:
Nálam leveszi, a firmware verzió ugyanaz, és remélem, hogy a beleegyezésem nélkül nem kapcsolják ki. (Ha valaha ilyet csinálnának, akkor minimum egy új beállítási lehetőség kellene valamelyik menüben.)
A nagy terület azért viszonyítás kérdése: Teljes képernyős fehér hátterél rendelkező reklámoknál könnyen észrevehető. Engem nem zavar. Az energiatakarékosságot kikapcsoltad? -
Sziasztok!
Néhány hete vettem egy 55eg910-et, végigolvastam az oled tv topikot
2016.01.01-től mostanáig, de maradt bennem egy-két kérdés.
Ami most eszembe jut megkérdezem hátha tudtok segíteni, előre is köszönöm!- A tv bekapcsoláskor felmegy a wifire, ez nem zavarna, az viszont igen, hogy az
m1-m2-m3-duna-duna world reklámot ad be ha odakapcsolok, ezt csak akkor teszi
ha fent vagyok a neten, szerencsére a többi adónál ilyen nincs (még).
Le lehet ezt valahogy tiltani?- Hol találom a menübe azt a funkciót, hogy a képbeállítás minden bemenetre legyen
érvényes? Egyszer az elején találkoztam ezzel, azóta nem találom.- A táv néha idegesít, van, hogy 2x 3x kell megnyomni a gombot, hogy kiküldje a jelet,
olyan mintha bealudna energia megtakarítás miatt. Ez ilyen, vagy csak az enyém lassú néha?
Már egyszer újra párosítottam a tv-vel, de nem történt változás.- Hol van a menüben az, hogy kézzel tudjam elindítani a képpont karbantartó
funkciót? Csak kíváncsi vagyok, mert többször írtátok, de nem találom.- Zavaró, hogy nyomkodás közben recseg a táv, ezt is megjegyezte más is, valami módszer ez ellen?
- A netflix nem ingyenes első hónapban? Nem sikerült beüzemelni, kéri a kártyám számát,
amit biztosan nem kap meg.- Nem tapasztalom azt, hogy nagy területű világos képernyő tartalomnál levenné a fényerőt.
Legutolsó firmware (asszem 04.05.45) van rajta, belerakta az LG, hogy ne csinálja ezt a dolgot?Hirtelen ezek jutottak eszembe, ha lesz még kérdésem megírom, hátha tudtok segíteni, köszi!
Feri -
Partizan182
senior tag
válasz
Solesz84 #2936 üzenetére
Nem egy kategória a kettő, IPS és Oled között a képminőségbeli szakadék több mint kétszeres. Nyilván pénztárca függő, de azt mondanám h az LG LCDt bottal se, ha a B6/C6 túl drága inkább a tavalyi KS szériás samukat érdemes nézegetni amíg még lehet kapni vagy az EG 910-es FHD belépő Oledet.
Ha nem szuper sürgős én 1-2 évet várnék, olyan dolgok jönnek nemsokára ( pl HDMI 2.1, jobban standardizált/kiforrott HDR, HFR) amiről lemaradhatsz ha most veszel tavalyi csúcsgépet (pl jutub nem tud HDRt a C6on).
-
Solesz84
aktív tag
Sziasztok.Gondolkodom rajta h veszek egy LG Oled 55C6V TV-t.Van valakinek tapasztalata vele, erdemesebb ezt venni mint egy LCD paneles UHD TV-t (LG 55UH850V)? A ketto kozott vacilalok h megeri-e az Oled a dupla felarat?Elore is koszonom a valaszokat. 👍
-
törölt tag
válasz
Partizan182 #2932 üzenetére
Majd biztos lesznek ilyen tv adások is: piros fekete csíkok több óráig, de lehet, hogy sorozat is készül belőle
Sztem egy baja van az OLED-del, az hogy nem samsung. -
krx21
nagyúr
válasz
Fapuma7210 #2933 üzenetére
Ez a Avatar kiadás elérhető lemezen?
-
Partizan182
senior tag
válasz
index31 #2931 üzenetére
Függőleges piros csíkokra az LCD jobb. 3 miliméterről nézve. Hurrá.
Igazad van, dobom is ki a francba, veszek fasza kuledet.
Viccet felretéve valós felhasználás mellett mégis mi a bánat bajod van az oled wrgbjével? Már csak a 4:2:0 subsamplinggel százszor több színinformációt veszítesz/torzítasz.
-
index31
tag
válasz
Partizan182 #2929 üzenetére
Lassan haladunk de haladunk
Kérném elolvasni ami a képen van.
" A piros szerkezet teljesen elveszett mindkét RGBW panelben (OLED és LCD). Helyes eredmény csak az RGB LCD-n. "
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
index31 #2928 üzenetére
Én egy olyan oldalban nem bíznék (és nem is linkelném) ami az oled "pixelelnevezésével" sincs tisztában .... mellesleg; mivel az LG oled minden pixele 4 alpixelből áll, így még kisebbek az alpixelek, ergo: "még szebb" a kép .... ráadásul mindig csak az "működik" amire éppen szükség van ....
-
Partizan182
senior tag
-
index31
tag
válasz
Partizan182 #2927 üzenetére
-
Partizan182
senior tag
válasz
index31 #2926 üzenetére
Lg wrgb LCD <> Lg wrgb Oled. Annak hogy a srac hülyeségeket ir semmi koze az Oled gyengeihez.
Csak hogy a lelked megnyugodjon:
- A ui lassu es laggolgat
- vinnyettal near blacknel
- bal fele enyhén melegebb full white screenen
- 24p svenkek fajnak trumotion nelkul
- Egyszer zavart az ABL (stardew walley)
- elofordulo IREgyiknek sincs semmi köze a wrgbhez. 910 for the record.
-
index31
tag
válasz
Partizan182 #2923 üzenetére
Persze, persze
Lassan meg van magyarázva, hogy a WRGB az jobb mint az RGB, illetve, hogy mit számít az
Az LG sem akart volna annyira WRGB OLED-et csak az öregedést így sikerült viszonylag kordában tartani .
Az RGB OLED lesz majd egy másik szint.
Attól, hogy nekem Kvantumpontos Tv-m van a gyengéire ( nincs tökéletes fekete, BFI-nél gyenge fényerő, rossz oldalsó betekintési szög ) bármikor vállalom és beszélek róla. De akinek OLED-je van az úgy gondolja, hogy az a legjobb és abba nincsen semmi gyenge. Dehogy nincs ... ) Attól még nagyon jó az OLED de legyünk objektívak. A fát látjuk de az erdőt nem
Lehet nekem is a következő tv OLED lesz de azért lehet vesézni
-
Madwe
nagyúr
válasz
Partizan182 #2923 üzenetére
Ips like oled
)) no color depth
ha sose láttam volna oledet akkor se hinném el, ahogy az összehasonlító képeket sem a másik topikban. Gyanítom ő meg nem nézett oledet élőben btw.
A felsorolt contrak közül kb egy se állja meg a helyét, mondom ezt úgy h 2 napig egy 55c6 és egy 65ks9500 volt egymás mellett, nem épp szar, hanem top of the line samsunggal hasonlitottam össze, élőben, otthon, mindkettőt lehetoyegeimhez képest legjobban kalibralva.
Imadom a bs Samsung marketing anyagokat amiket linkelni szokott -
index31
tag
Mi a rossz és a jó az WRGB OLED / LED -ben. Hasznos
" the bad in WRGB OLED / LED :
1. No calibration disc for RGBW only RGB
2. UPSCALE worse on RGBW lg
3. Viewing screen WRGB through computer this not good upscale ( video card is only RGB )
4. black colors no shades, no details on WRGB ( ips like OLED )
5. no video card on WRGB no movis on WRGB no Tv on WRGB transmission quality decreases on HDMI
6.No color depth
7. You can not adjust white on video card or oppo 103
8. many problems in OLED screen with sharp as in IPS LED lg
9. lg brought option called "Super Resolution" is brings Pixelation
10. Internet connection with a computer picture looks badthe good :
1. 3D look good / 2D to 3D look good
2.many colors but without depth in the colors ( like samsung )
3. Blu-ray movies via USB after calibration screen can show good movies
4. iptv 1080P + via Internet cable can show Good image with dream Contras
5. only via USB can be conversion 8 bit to 10 bitvery disappointed
i saw RGB OLED Samsung in 2013
still better than LG's screen in 2016 " -
Partz
senior tag
A 750 nit csúcsfény, teljes világos felületen viszont 150 cd/m2 körül mozognak a jelenlegi oled tévék. Eltérőek a vélemények a BFI-ről. A Samsung első és egyben utolsó S9C oled tévéjén pl volt, hasonló 120 Hz-es panelvezérlés mellett. Ott is volt akit zavart világos tartalomnál és volt akit kevésbé.
Egyre több tesztet olvasni a Sony új oled tévéjéről. [Link] [Link]
Beárazták már itthon is a japán oled tévéket, jövő hónaptól állítólag kapahatók lesznek.
Sony KD-55A1 - 1 200 000 Ft
Sony KD-65A1 - 1 750 000 FtPanasonic TX-55EZ950E - 1 200 000 Ft
Panasonic TX-65EZ950E - 1 700 000 Ft
Panasonic TX-65EZ1000E - 2 200 000 Ft -
daneel_hu
addikt
"Sötét szobában pedig végképp nem érezni azt, h hiányozna a fényerő."
Igazából csak a BFI-hez kellene nagyobb fényerő.
Mert a BFI lefelezi azt amikor működésbe lép.
Szerintem pont ezért nincs is benne BFI, mert a 700-750 nit ehhez nem elég.Ha nem beszélünk BFI-ről (márpedig nincs, tehát igen)... akkor bőven elég az ami van.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Fapuma7210 #2907 üzenetére
Gratulálok!
Jó választás!
Vélemények? -
Partizan182
senior tag
Nem MM (BestByte) de marha jót röhögtem a múltkor: 1 db OLED az egész áruházban, ráadásul a csóró 2 éves FHD modell (910), mellette Q8 kétszer annyiért.
Persze a 910 százszor agyonverné SDR képével is a 4k HRD demót futtató Samu csúcsgépet, na mi a megoldás?
Futtassunk 360p agyontömörített demót az OLED-en! Poén, hogy még így is jobban nézett ki.
-
gerii
addikt
válasz
Nemir Ombe #2915 üzenetére
szűkítés =/= keresés
-
gerii
addikt
MediaMarkt-ot úgy látszik jól lefizette a samsung... próbáljatok meg oled-re szűkíteni.
-
junior11
veterán
Sony A1 OLED review [link]
-
index31
tag
Ha már a B6, C6-al nem lehet YouTube HDR-ezni, azért a " The World in HDR in 4K " nak van egy HDR10-es változata akit érdekel
Encoded with FFmpeg : HEVC ; BT.2020 ; HDR10 (smpte-st-2084) ; 10 bits.
-
Partizan182
senior tag
Fekete lecsapás: bár létező probléma, a linkelt video butaság, simán csak a limited/full RGB-t váltogatja a srác, az ugye attól függ mire van állítva a konzol.
Játékoknál azt figyeltem meg, hogy néhány nagyon egyértelműen 2.2-es gammára van optimalizálva, máshol meg 2.4-el is tökjók a részletek. Játéka válogatja, ha zavar a crush hagyd 2.2-n a gammát az rendbe rakja (sokkal gyorsabban kijön near-blackből a greyscale).
-
Madwe
nagyúr
válasz
Végül én is újra az 55c6 mellett kötöttem ki, volt nálam, majd kicsit félreléptem egy samsung ks9500al, de az méginkább nem volt az igazi
Pár személyes észrevétel egy tavalyi csúcs samsung és belépő lg oleddel:
Az, h a samsung, meg az lcd ipar mindenhol a csúcsnitet nyomatja, s szapulja az oledet, szerintem vicc kategória. Egyrészt kb ugyanott van az oled, picit valóban kevesebb nitet tud. Node, otthoni használat során, még világosabb szobában se veszi hel az ember oled esetén se az oled lightot 100ra, max 80ra. Dolby vision 50 körül jó, sima hdr10nek kell a 100, de annyi elég. Sötét szobában pedig végképp nem érezni azt, h hiányozna a fényerő. Samsung esetében se mentem 70-80 fölé, mert nem akarom kiégetni a szemem.
Ezzel szemben a tökéletes fekete baromi sokat számít kontrasztba, a samsung FALD csúcskészüléke se rossz ilyen téren, de a feketénél a különbség még ezen 2 készülék esetén is hatalmas!
Kedvencem, amikor olyan jelenet van, ahol pár mpre bevágnak fekete kijelzőt, villan vmi világosan, s ez váltakozik - sok film esetén van ilyen. Namost ez olednél, "kikapcsolt" kép s világító kép között akkora különbség, h besza behu!Kicsit oledes tapasztalatok mostmár hosszabb, egész hétvégés bámulást követően:
- baromi egyszerű s könnyű rendesen bekalibrálni
- tv adás esetén nekem logonál nem volt semmiféle image retention, úgy se h 4 órán keresztül ugyanaz az adó ment
- a fekete lecsapás viszont továbbra is zavar. Imádom a feketéjét, azért is tértem vissza főleg, de azért ha rendes feketét akar az ember, némely részlet elveszik. Ez könnyen tesztelhető, pl játékoknál a fekete szintet mély s világosra téve. pl itt egész jól szemlélteti. Ok, alacsony feketeszintnél is lehet egyéb beállításokkal játszani, h ezek meglegyenek (brightness stb) de akkor megint ugyanott vagyunk, miszerint a fekete nem fekete... Filmeknél ez pl részemről egyáltalán nem zavar, játéknál érthető módon sok esetben fontos lehet, h mi van a sötétbenAztán lehet én nem tudok vmit, ahol mély fekete szint mellett, rendes feketeszínnel a részletek is megmaradnak?
Webosről:
Netflix, youtube app hibátlan. A plex egy kalap szar, felirat esetén mindenképp transzkódol. Ezt még az egyébként felső kategóriás syno 916+om se feltétlen bírja bd remux esetén, 4kt egyáltalán nem fogja tudni. (btw tud vki vmi jó netes forrást 4k s hdr anyagok "beszerzésére"? Most nem a netflix s társaira gondolok, ott van élő előfizetésem, hanem az egyéb forrásokra. Privátba megköszönném a tanácsokat. Ncoreon nincs, insane trackerhez pedig hozzáférésem nincs, ott tudtommal akadnak. Főleg a planet earth 2 4k hdr érdekelne első körben)
Ezzel szemben van egy xplay nevű, egy orosz apa által írt plex kliens webosre, na ez tökéletes - igaz kb 2-3kba kerül 4 nap után, de ez transzkódolás nélkül bírja a feliratok 99%át kezelni, film elindítása elött ráadásul a különböző hangsáv s feliratsáv opcióknál kiírja, ha transzkódolás lesz szükséges! Innentől kezdve plex is megoldva, tökéletes! Az egyetlen dolog ami ezzel nem megy, az az, h telefonos plex appal tudjam irányítani, de részemről ez belefér.
Ráadásul a plex minden okos tvn úgy fut mint a gyári webosre, az xplay jelenleg pedig csak webosre van, azaz ez nagy előny szvsz plexesek esetén a tizennel meg android ossel szemben!Ami viszont gyalázatos, az a spotify. Elavult vacak, sok lejátszási listát nem tölt be, a keresője kuka (pl csak az előadó nevére tudsz keresni, előadó+számra nem. Vagy csak számra. Ráadásul ha space-t kell beletenni, már nem talál meg semmit. Azaz pl Adam Beyerre csak úgy tudsz keresni, h beírod h Adam s bízol benne h a pár találat között ott leszel...) Ez nem is lenne baj, ha a spotify connect működne, s tudnám a telefonomról kezelni h mit játszon le - na ez nincs benne.
Így jelenleg otthon vagy bekapcsolom a pst, amin van rendes spotify, vagy nincs zene... Valszeg vagy erősítőt váltok, amin lesz spotify klines/ elég csak egy bt kapcsolat telefonra, vagy keresek vmi hdmi-s/ kompozitos eszközt amit erősítőbe tudok dugni... Ez nem jó! -
krx21
nagyúr
válasz
Gratulálok! Mekkora? További élményeket írhatsz!
Miket néztél rajta, miről? -
Fapuma7210
csendes tag
Nem bírtam tovább , tegnap megvettem egy E6 os modellt.
Lebilincselő !
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Partizan182 #2905 üzenetére
Nekem is ugyanez a "csóróoled" van, de én nem vettem észre rajta, bár nálam ezek az értékek azért alacsonyabbak ....
(fullsötét 20 - nappal 55 körül a világítás, a kontraszt meg 75 környéke, "mérések" alapján)
-
Partizan182
senior tag
válasz
Nemir Ombe #2904 üzenetére
Enyim ilyen régióccó 910-es, de ahogy olvasom az IR kb hasonló inkább a near-black uniformity meg peak brightness az amit fejlesztenek évről évre (+ gamut).
Nappali fényben aki észreveszi az IR-t az azonnal mennyen a Navy Seal-be mesterlövésznek mert top 1 ezrelékes szeme van. Fullsötétben 35 Oled light (olyan 120-130 nit), 90 kontraszt, itt észrevehető.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Nemir Ombe #2902 üzenetére
Az ir függ az oled light, contrasttol, sőt, ha napfény éri, akkor is hajlamosabb rá. Valamint gondolom minél későbbi évjárat, annál kevésbé érzékeny rá...
-
Nemir Ombe
addikt
válasz
Partizan182 #2901 üzenetére
Nem tudom milyen beállításokkal használod, de nálam pl. nincs ilyen még 10-15 perc után sem ....
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest