-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
" Ez könnyen tesztelhető, pl játékoknál a fekete szintet mély s világosra téve. pl itt egész jól szemlélteti. Ok, alacsony feketeszintnél is lehet egyéb beállításokkal játszani, h ezek meglegyenek (brightness stb) de akkor megint ugyanott vagyunk, miszerint a fekete nem fekete... "
Már akartam kérdezni, hogy ez a beállítás az LG televízióknál (akár LED, akár OLED) miért "fordítva" működik?
"Black level = fekete szint"...
Számomra az volna a logikus, hogy a "High", tehát az intenzívebb beállítás éppen erősebb, intenzívebb, sötétebb fekete megjelenítéséhez vezetne.
Ehhez képest - ahogyan a fenti videón is látszik -, a fekete szürke lesz, mintha a fényerőt sokkal erősebbre állítaná az ember.
Akkor most hogy is van ez?
-
daneel_hu
addikt
"Sötét szobában pedig végképp nem érezni azt, h hiányozna a fényerő."
Igazából csak a BFI-hez kellene nagyobb fényerő.
Mert a BFI lefelezi azt amikor működésbe lép.
Szerintem pont ezért nincs is benne BFI, mert a 700-750 nit ehhez nem elég.Ha nem beszélünk BFI-ről (márpedig nincs, tehát igen)... akkor bőven elég az ami van.
-
Partizan182
senior tag
Fekete lecsapás: bár létező probléma, a linkelt video butaság, simán csak a limited/full RGB-t váltogatja a srác, az ugye attól függ mire van állítva a konzol.
Játékoknál azt figyeltem meg, hogy néhány nagyon egyértelműen 2.2-es gammára van optimalizálva, máshol meg 2.4-el is tökjók a részletek. Játéka válogatja, ha zavar a crush hagyd 2.2-n a gammát az rendbe rakja (sokkal gyorsabban kijön near-blackből a greyscale).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest