- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD FX
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Az én C6-om is lassan 2 éves. Gondoltam a tanult kollégáktól bejátszom gyorsan ezt a tévé csere akciót, de sajnos csalódnom kellett. Hibátlan a tévém.

Fél év-évig alap ISF beállításokkal ment, 85-ös oled fényen. Az utóbbi bő egy évben használjuk 40-es oled fény mellett, többi kb alapbeállítás. Youtube app szokott menni, ahol van piros logó. De múlt éjjel is bekapcsolva maradt, mediaplayer menü ment rajta, azóta nem volt panel frissítés. Annyi, hogy a tévé 4 óra után autó kikapcsol, ennyi odafigyelést szerintem megérdemel.
Valószínű a következő tévém is oled (qd-oled) lesz, csak a 8K korszakból, hdmi 2.1 csatlakozókkal. A maradék pár évet bőven megteszi ez.

*"Nekem "letekert" beállításokkal is minden szar beleég. Még a netflix logo is(a netflix menüben) amit ugye nem sokat néz az ember..."
Ez alapján szerintem ez IR lesz, nem beégés. Olyat nekem is szokott produkálni, ha elidőzök valami menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Viccrovat
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Crimson Desert
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4493
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor