Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Partz
senior tag
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Az én C6-om is lassan 2 éves. Gondoltam a tanult kollégáktól bejátszom gyorsan ezt a tévé csere akciót, de sajnos csalódnom kellett. Hibátlan a tévém.

Fél év-évig alap ISF beállításokkal ment, 85-ös oled fényen. Az utóbbi bő egy évben használjuk 40-es oled fény mellett, többi kb alapbeállítás. Youtube app szokott menni, ahol van piros logó. De múlt éjjel is bekapcsolva maradt, mediaplayer menü ment rajta, azóta nem volt panel frissítés. Annyi, hogy a tévé 4 óra után autó kikapcsol, ennyi odafigyelést szerintem megérdemel.
Valószínű a következő tévém is oled (qd-oled) lesz, csak a 8K korszakból, hdmi 2.1 csatlakozókkal. A maradék pár évet bőven megteszi ez.

*"Nekem "letekert" beállításokkal is minden szar beleég. Még a netflix logo is(a netflix menüben) amit ugye nem sokat néz az ember..."
Ez alapján szerintem ez IR lesz, nem beégés. Olyat nekem is szokott produkálni, ha elidőzök valami menüben.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mini PC
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Túraautó topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Vhiktor