Hirdetés
- Gyorsuló Arc meghajtót prezentált az Intel
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
- Új gigakonzorcium erősítené meg az ARM szoftveres hátterét
- Gyárátalakításokkal kaszálna nagyott a memóriapánikból a Samsung
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Majdnem 5 GHz-en ketyegett egy GPU, ami új rekordnak számít
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós kamerák
- Feje tetejére állt a felskálázóverseny a Resident Evil Requiemben
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clay
senior tag
Gyávák vagytok
MM-ben szóltam az eladónak, hogy vinnék egy ilyen tv-t, a pali megpróbált rámsózni valami kamu biztosításokat, nem érdekelt. Kifizettem, a raktárossal bepattintottuk az autóba úgy ahogy volt, gyári csomagolásban, itthon az asszonnyal bevittük, kibontottam, egyedül összeraktam, fel a helyére és azóta is élvezzük. Arányaiban ez se volt drágább, mint 9 évvel ezelőtt a Samu 46D6500. A törés biztosítás meg nagy kamu, a gyerek szifonján amikor összetört a kijelző, azon is volt ilyen, azt mondta a biztosító, hogy erre pont nem terjed ki a töréskár. Vagy amikor az én Z1 Compactomon csak úgy az asztalon heverve, berepedt a kijelző, még garanciálisan, persze azt is saját zsebből kellett volna állni, inkább odabaxtam az ügyintéző asztalára. Ez csak pénz, nem ettől leszel boldog, ha ekkora megterhelést jelent és ennyire idegeskedtek, hogy mi lesz ha valami baja lesz a cuccnak, akkor másfelé kellene nézelődni. Nem akarok senkit leszólni vagy lenézni, de ettől tényleg nem kéne rettegni. Ez a kicsomagolás közben majd jól levideózom meg semmit nem bizonyít, ha arra kerül sor. Én úgy vettem észre, hogy a futárcégek és a műszaki kereskedők is ezerszer rugalmasabban álnak a vásárlóhoz, mint ahogy itt páran megpróbálják beállítani őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S85FAEXZT) 165cm OLED 4K SMART 120HZ ÚJ MODELL! AKCIÓ
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG (OLED83C43LA.) 210CM 4K SMART 120HZ OLED ! AKCIÓ!
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4426, 100% AKKSI
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
MM-ben szóltam az eladónak, hogy vinnék egy ilyen tv-t, a pali megpróbált rámsózni valami kamu biztosításokat, nem érdekelt. Kifizettem, a raktárossal bepattintottuk az autóba úgy ahogy volt, gyári csomagolásban, itthon az asszonnyal bevittük, kibontottam, egyedül összeraktam, fel a helyére és azóta is élvezzük. Arányaiban ez se volt drágább, mint 9 évvel ezelőtt a Samu 46D6500. A törés biztosítás meg nagy kamu, a gyerek szifonján amikor összetört a kijelző, azon is volt ilyen, azt mondta a biztosító, hogy erre pont nem terjed ki a töréskár. Vagy amikor az én Z1 Compactomon csak úgy az asztalon heverve, berepedt a kijelző, még garanciálisan, persze azt is saját zsebből kellett volna állni, inkább odabaxtam az ügyintéző asztalára. Ez csak pénz, nem ettől leszel boldog, ha ekkora megterhelést jelent és ennyire idegeskedtek, hogy mi lesz ha valami baja lesz a cuccnak, akkor másfelé kellene nézelődni. Nem akarok senkit leszólni vagy lenézni, de ettől tényleg nem kéne rettegni. Ez a kicsomagolás közben majd jól levideózom meg semmit nem bizonyít, ha arra kerül sor. Én úgy vettem észre, hogy a futárcégek és a műszaki kereskedők is ezerszer rugalmasabban álnak a vásárlóhoz, mint ahogy itt páran megpróbálják beállítani őket.
Vhiktor