-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
Interceptor
üzenetére
Annyit tudok mondani, hogy kb. másfél év alatt semmi baja nem lett a C7-nek attól, hogy monitornak használtam. Az első pár hétben még láttam néha IR-t, mikor a HDR játékokat nézegettem, de ez később teljesen elmúlt, ma már sohasem lehet ilyet észrevenni rajta.
Nem tudom meddig tervezed/szoktad megtartani, vagy mennyi idő és/vagy használt-piaci értékcsökkenés után tudod elfogadni, ha mégis veszteségnek kell leírni, de szerintem ha nem visz csődbe lelkileg vagy anyagilag, ha mondjuk 3 év után elkezd tönkremenni, akkor felejtsd el az LCD-t. (Sőt, pl. egy nappaliba/konyhába szerintem még tökéletes egy kicsit foltos/csíkos kijelző is "háttérnek", szóval nem feltétlenül kuka az még úgy se...) Az LCD is csak addig garantált, hogy működik, míg lejár a garanciája, azokban is mehet tönkre drága alkatrész, amit nem feltétlenül éri meg kifizetni.
Még annyi, hogy ha jól rémlik neked is volt PDP-d, vagy BFI-s LCD-d. Emiatt az idei LG-ket ajánlom BFI-vel (a tavalyi LG-ken nincs, 17-ből csak a Panasonic-on működik jól).
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Parkside szerszám kibeszélő
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen egeret válasszak?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 512GB 87% Esim-es verzió (3hónap Garancia) Kijelzőn pici folt!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor