- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
OLED TV-kben és nitekben gazdag, Boldog Új Évet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz energomatt #21090 üzenetére
Hát, nem így van, de ezen nem szeretnék itt perlekedni.. Mindenki úgy rontja el a kijelzője képminőségét, ahogyan csak szeretné.
De hogy értsd, veszel egy 500 ezres tévét és sajnálod a 8 méteres HDMI kábelre a 40e Forintot...Én meg azt mondom erre, hogy rakd közelebb a forrást és elég lesz 2m is, ami 10e Ft körül lesz árban.. Én amúgy AQ Forest-et használok, ami jóval drágább 8 méter hosszban, de ezt már nem is ajánlottam, mert tudtam, hogy megint "feketeseggű" leszek.
Az nem mindegy, hogy 8 méter hosszan mennyi zajt szed össze a kábel és az olcsó kábelek sajnos rengeteg zajt szednek össze, ami kihat a képminőségre, ergo, minek az oled tv, ha szándékosan lerontjuk a képminőségét olcsó kábelekkel, vagy bármilyen olcsó megoldással, mint pl. egy 500 Ft-os elosztóval, ami szintén csak a hálózati szemetet szedi össze és zaj formájában "kiül" majd a képernyőre..
Ja... "Tulku" kolléga nagyon jól rávilágított, mert én nem a javulás mértékéről beszélek, hanem "romlásról"... a "nem megfelelő" kiegészítők használata okán.
[ Szerkesztve ]
"csak a zene van"
Új hozzászólás Aktív témák
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Reloop RHP-20 KNIGHT DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest