Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
Ok, igazából alzánál bizonyos időn belül csak egy kattintás a visszamondás ezért lemondtam az olcsó 65-ös panát (alzások tényleg hülyének néznek, szerencsére náluk vettem a projektoromat úgyhogy talán nem kerülök fekete listára
), bementem mediamarkt-ba, megnéztem és utána megrendeltem online a sokat dícsért FX9005-öst 350-ért. Ez most kb ugyanannyira jön ki mint a 800-as pana OLED a fényképezőgéppel.
Igazából mellette volt egy A szériás sony, valóban jobb volt a képminősége de valóban nem volt annyira egetverő különbség a kettő között (persze világos volt a bemutatóterem). A feketéje rendben van és ha csutkára húzom a fényerőt (1000 nit) akkor remélhetőleg tökéletes lesz napközbeni játékra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Villanyszerelés
- Elektromos autók - motorok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam Deck
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A41 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), bementem mediamarkt-ba, megnéztem és utána megrendeltem online a sokat dícsért FX9005-öst 350-ért. Ez most kb ugyanannyira jön ki mint a 800-as pana OLED a fényképezőgéppel.
Vhiktor