Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Fujifilm X
- Micro Four Thirds
- Mini PC
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
a2d2
addikt
válasz
dgyuri0123
üzenetére
Na ezt nem hiszem el hogy emiatt kellene kiegészítő kütyü. Ezt akartam megúszni.
Hihetelten hogy mindenre figyeltek hogy mindenből a legújabb szabvány legyen benne, erre egy fél milliós gépnél ilyen kis 100-as LAN-okon spórolgatnak kb 1000Ft-ot.. A 15e Ft-os android boxomban is 1000-es van már.
Mondjuk elég közel van az AC-s router a TV-hez, kérdés WIFI téren mit tud a TV.Leírom mit tud most az Android TV hangfelismerés terén hogy legyen összehasonlítási alap:
Bemondtam a mikrofonba hogy Sia Chandellier. Mivel magyarra van állítva a készülék az első szót felsimerte és kiírta "Szia"-nak de az input végén a teljes bevitelt elemezve átjavította "Sia"-ra és így keresett már.
Szóval tele van ilyen kis finomságokkal és eddig gyakorlatilag mindenre rátaláltam amit kerestem gépelés nélkül. Úgy olvastam hogy a LG rendszerbe is a Google felismerőjét implementálták, erre lennék kínáncsi.Zenét meg csak kiegészítő funkcióként hallgatnánk róla. Jelenleg egy ilyen van itthon és tök szimpatikus a zene ráküldése bluetooth-on keresztül + képernyő kikapcsolhatóság:
[link]@Joshi: ezt nem mondod komolyan hogy a Sony A1-be is bepakolták a 100-as LAN-t. 2018-ban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor