Hirdetés
-
PROHARDVER!
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dgyuri0123
nagyúr
"A félreértés az LCD marketing miatt van."
Úgy-úgy. Pár éve még a 100-120 nit volt a "mozifényerő". Mára már 1000 nit kell, mert különben sötét, élvezhetetlen a film és különben is 120 niten a napfény sem égeti ki a retinámat, mint a valóságban. Szerintem a fejekben nagy a baj... Gondolom már "mindenki" tudja (és senkit nem érdekel
), hogy én 20-as oled fényt használok és nem sötét. Én is "kipróbáltam" a 35-ös oled fényt pár hétig hogy megtudjam, valamit nagyon rosszul csinálok-e és eddig néztem-e túl "sötéten" mozit. Mondanom nem kell, jó ideje visszaálltam 20-ra, mert a 35 szétba@ta a szememet. Villogó, irritáló, zavaró, természetellenes, fárasztó volt.Lehet-e ízlésre hivatkozni, ha valaki túlzóan erős oled fényt használ? Lehet, persze, de ez pont olyan, mint amikor valaki bekapcsolja a Loudness-t az erősítőjén, mert úgy szokta meg... csakhogy az a hangzás úgy szar ahogy van, de ezt nem fogom tudni megmagyarázni neki, mert szerinte akkor szól jól valami, ha rezeg a vitrinben az összes pohár.. Nos, az oled fényerő is valami hasonló okból olyan, amilyen a felhasználóknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Elektromos autók - motorok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED48C41LA OLED evo smart tv 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- ÉV ELEJI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), hogy én 20-as oled fényt használok és nem sötét. Én is "kipróbáltam" a 35-ös oled fényt pár hétig hogy megtudjam, valamit nagyon rosszul csinálok-e és eddig néztem-e túl "sötéten" mozit. Mondanom nem kell, jó ideje visszaálltam 20-ra, mert a 35 szétba@ta a szememet. Villogó, irritáló, zavaró, természetellenes, fárasztó volt.
Vhiktor